Se naște o nouă idilă în „Casa iubirii”! Rebecca îi va mărturisi lui Antoni sentimentele ei și îi va fura un sărut în ediția de sâmbătă a emisiunii, difuzată de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 24 mai 2024, 22:36

Rebecca și Antoni se vor săruta

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de sâmbătă, 25 aprilie, a show-ului matrimonial „Casa iubirii”, după ce își va pierde speranța pentru o relație cu Ștefania, Antoni va afla că Rebecca îl place.

Antoni, fostul concurent din sezonul anterior al emisiunii „Casa iubirii”, a revenit în competiție pentru Ștefania, întrucât, deși este într-o relație cu Cosmin, tânăra i-a atras atenția.

Antoni va fi dezamăgit de Ștefania

Deși, în episodul trecut, Ștefania l-a făcut pe Cosmin să se îndoiască de sentimentele ei și să se simtă amenințat de Antoni, în cele din urmă, aceasta îi va arăta cu cine vrea, de fapt, să-și continue drumul în emisiune, iar partenerul ei își va recăpăta încrederea.

Cosmin: Nu văd competiție în nimeni, oricine ar intra. Ștefania, te iubesc!”.

Ștefania: „Și eu te iubesc!”.

Antoni va rămâne uimit de răspunsul concurentei, întrucât spera ca aceasta să-i acorde o șansă și să ajungă să formeze un cuplu. Însă, după aflarea acestei vești, tânărul va afla că a stârnit interesul unei alte fete din „Casa iubirii”.

Virgina îi va dezvălui lui Antoni faptul că Rebecca se simte atrasă de el: „ Ce părere ai că Rebecca a zis că te place?”.

Patrick va remarca apropierea dintre cei doi și îi va atrage atenția lui Bogdan, care, în edițiile trecute, și-a arătat interesul față de Rebecca.

„Acum uite că ea stă acolo lângă Antoni, ce ți se pare?”, îi

va spune Patrick lui Bogdan.

Însă Bogdan nu își va face mari griji, întrucât este sigur că nu va fi ceva serios între ei: „ E curioasă să-l cunoască. În momentul de față nu mă agit prea rău”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: „Ștefania, ești măritată?” Cosmin, vizibil deranjat de venirea lui Antoni în ”Casa iubirii”. Ce cred concurenții despre reacția Ștefaniei din camera roșie

Rebecca și Antoni se apropie rapid unul de celălalt

Patrick va fi surprins de atitudinea detașată a colegului său și îl va întreba: „Deci nu te retragi?”.

Bogdan, foarte sigur pe el, îi va răspunde ferm: „Absolut deloc!”.

Între timp, Rebecca va părăsi casa băieților și se va retrage în grădină cu Virginia. Însă cele două nu vor rămâne pentru mult timp singure, întrucât Antoni va veni după brunetă pentru a-i atrage atenția că a omis să-l sărute înainte de plecare.

Citește și: Bogdan, surpriză neașteptată pentru Rebecca! Ce i-a dăruit concurentul din Casa Iubirii a lăsat-o fără cuvinte: „Eu ziceam la mișto!”

„Ce faci, Rebecca? Ai plecat fără să mă pupi?”, va întreba Antoni.

Rebecca îi va spune că nu l-a găsit înainte se plece și de aceea nu și-a putut lua „la revedere”: „Păi dacă nu erai...”.

După ce concurentul va insista să-și primească „pupicii de plecare”, tânăra va sări în brațele lui și îl va săruta pe obraz, iar el o va cuprinde de talie și o va îmbrățișa, în speranța de a primi și un pupic pe buze.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?