Se otravesc singuri! Locuitorii unui sat din Ialomita beau apa cu infestata cu materii fecale

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:21

Localnicii din Perieti, judetul Ialomita, au parte de o apa gabuie atunci cand deschid robinetul. Unii spun ca s-au imbolnavit din aceasta cauza, altii ca lichidul este infestat cu materii fecale.

Oamenii din comuna sunt disperati si spun ca platesc lunar o apa care nu ar avea analizele la zi. In repetate randuri spun oamenii ca s-au adresat Primariei si au cerut buletinele care sa ateste ca apa este potabila. Niciun raspuns din partea autoritatilor!

Tot localnicii sunt cei care acuza Primaria ca nu a ar mai fi soliciatat de acum 3 ani recoltarea probelor din apa. Tocmai de aceea, au intocmit chiar ei aceasta solicitare.

In 2010, analizele apei care curge si acum la robinetele locuitorilor din comuna Perieti aratau ca apa nu este potabila.

Pana si consilierii din Primarie au cerut explicatii conducerii. Surpriza, insa! Se pare ca, de 3 ani, institutia a sistat contractul cu Directia de Sanatate. Cel mai grav este ca oamenii au inceput sa se imbolnaveasca si toata aceasta situatie s-ar putea agrava.

Ce spun reprezentantii primariei despre aceasta situatie? Potabila sau nu, nimeni nu stie, caci, din 2011, nu mai exista analize la zi, cel putin asta sustin locuitorii comunei.

Pana una alta, oamenii o consuma fara sa stie daca este potabila sau nu, pentru ca autoritatiule nu i-au avertizat asupra vreunui pericol.

##VIDEO79363##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 

 

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?