„Se pare că drumul în casă se termină”. Laurențiu de la ”Casa iubirii”, prima reacție după eliminare. Cum s-a afișat fostul concurent pe o rețea de socializare

Autor: Diana Bostan

Laurențiu a fost eliminat de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Laurențiu_laur90

Laurențiu este concurentul care a părăsit competiția ”Casa iubirii” în gala de duminică. Tânărul și-a luat „adio” de la show-ul matrimonial, dezamăgit de faptul că nu a putut îndeplini scopul emisiunii.

Gală plină de emoții a emisiunii ”Casa iubirii”. După ce Larisa, Bianca și Laurențiu au fost cei trei concurenți spre eliminare, cel care a părăsit competiția a fost Laurențiu. Acesta a ținut să le transmită urmăritorilor săi un mesaj pe contul său personal de Instagram.

Laurențiu a avut prima reacție după eliminarea din ”Casa iubirii”

Într-o gală plină de tensiune a emisiunii "Casa Iubirii", telespectatorii au fost martorii eliminării neașteptate a lui Laurențiu, cel care-și dorea să continue călătoria în căutarea dragostei.

Cu toate acestea, dezamăgirea s-a așternut pe chipul său atunci când a aflat că fusese propus spre eliminare de către fetele din casă.

Citește și: Surpriză de proporții pentru fetele din Casa iubirii! Un nou concurent își va face apariția în casa lor! Aflați ce reacții se vor stârni în rândul fetelor, luni, 19 februarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Fetele au fost cele care au considerat că este momentul ca el să părăsească competiția. Cu toate că acesta și-a manifestat dezamăgirea față de această alegere, a acceptat cu demnitate verdictul și a încercat să-și păstreze zâmbetul pe buze până la final. Din păcate pentru Laurențiu, decizia finală a fost luată de către public. Și, cu toate că atât Larisa, cât și Bianca au fost la fel de tensionate în această situație, Laurențiu a fost cel care a strâns cele mai puține voturi din partea fanilor emisiunii.

View this post on Instagram

A post shared by Laur Laurențiu (@laurentiu_laur90)

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

După gală, Laurențiu a postat un mesaj pe contul său de Instagram, exprimându-și recunoștința față de susținerea primită de la fani: "Dragilor, se pare că drumul în casă se termină aici. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru susținere!!". Cu o atitudine optimistă și cu gânduri că noi oportunități îl așteaptă în afara competiției, Laurențiu a transmis un mesaj de mulțumire către toți cei care au fost alături de el în această călătorie.

Gală tensionată în cadrul emisiunii ”Casa iubirii”

În Gala din această săptămână, în Casa iubirii a plutit o atmosferă tensionată și palpitantă, presărată cu multe momente emoționante. Fetele și băieții au fost din nou nevoiți să facă, din nou, nominalizări spre eliminare, iar în cele din urmă, unul dintre concurenți a plecat acasă.

Așadar, Larisa, Laurențiu și Bianca au ajuns în pragul eliminării și au avut parte de cele mai tensionate și emoționante Gale de până acum.

Duminică, 18 februarie, concurenții din Casa iubirii au trecut din nou prin emoții. Tinerii au așteptat cu sufletul la gură să afle cine va părăsi competiția.

Citește și: Emoții copleșitoare în Gala din 18 februarie! Larisa, Laurențiu și Bianca au ajuns în pericol de eliminare! Cine a părăsit Casa iubirii

De departe, pentru Laurențiu au fost cele mai frustrante clipe, deoarece tânărul a ajuns pentru a patra oară în prag de eliminare. După câteva momente de suspans și emoții cumplite, Andreea Mantea a anunțat că Bianca este salvată de voturile susținătorilor. Imediat după Bianca, Larisa a fost și ea salvată și și-a reluat locul în competiție, chiar dacă era încrezătoare că va pleca acasă.

Așadar, Laurențiu este concurentul care a părăsit Casa iubirii. Tânărul și-ar fi dorit să mai rămână în emisiune, să le cunoască mai bine pe concurente și să încerce să se apropie de una dintre ele. Din păcate, acesta nu a avut această ocazie, deoarece nu a reușit să se integreze.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?