Se plimba dimineata pe plaja cand a vazut in nisip mai multe chestii negre, cu o forma ciudata. La inceput a crezut ca sunt gandaci, dar dupa ce a luat una in mana si a apasat pe centru a ramas fara cuvinte! Uite ce a iesit din interior

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:23

O femeie din Spania a facut o descoperire uimitoare intr-o dimineata, in timp ce se plimba pe plaja, admirand rasaritul.

Tanara mergea cu picioarele goale prin nisip cand, la un moment dat, a observat intr-un loc mai multe obiecte negre, de dimensiuni mici, care aveau colturile alungite si ascutite.

La inceput a crezut ca sunt niste gandaci, insa in cele din urma a observat ca nu se misca, asa ca si-a facut curaj si a pus mana pe unul dintre ele.

Textura nu era tare, asa cum se astepta ea, ci moale, asemanatoare pielii.

In plus aceste obiecte erau elastice, iar in momentul in care apasa pe unele dintre ele din interior iesea o zeama incolora.

I s-a parut foarte ciudat, asa ca a facut mai multe poze si, ulterior, a intrebat un specialist ce sunt. Nu mica i-a fost mirarea in momentul in care a aflat ca tinuse in mana o capsula in care pisicile de mare obisnuiesc sa isi depuna ouale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata mai multe imagini:

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.