Se plimba intr-o padure cand a dat de o casa parasita. Curios, a intrat in ea, ca sa vada ce e in interior. Ce a descoperit i-a adus fiori pe sira spinarii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:39

Imaginile alaturate au devenit virale pe internet si au starnit dezbateri aprinse.

Totul a inceput dupa ce un tanar a ajuns in timpul unei plimbari in fata unei case abandonate. O vazuse de mai multe ori de la departare, din curtea lui, insa niciodata nu o explorase pana atunci.

Curios din fire, a intrat in interiorul ei si a inceput sa o exploreze. Cand a vazut ce era in interior, a ramas cu gura cascata.

Vasele din dulap erau intacte, acoperite cu un strat gros de praf.

Mai mult, o serie de farfurii si tacamuri erau asezate pe masa, de parca o cina ar fi fost pregatita.

Ce i-a ridicat cele mai mari semne de intrebare a fost un tablou valoros, de aproximativ 3.000 de euro, agatat pe unul dintre pereti si abandonat.

Imaginea interiorului sugera faptul ca intreaga familie s-a ridicat brusc de la masa si a parasit pentru totdeauna casa, din cauza unui motiv misterios.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Cu fiori pe sina spinarii, baiatul a facut rapid cateva poze, dupa care a plecat in graba, povestind ulterior intamplarea pe Facebook.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.