Se plimba pe strada, cand a observat o scena care a facut-o sa planga: acest baietel isi facea temele in frig, la lumina vitrinei unui magazin. E cutremurator ce poveste ascunde micutul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:38

Imaginea alaturata a devenit virala pe Facebook si a impresionat milioane de oameni din intreaga lume.

Totul a inceput in momentul in care o tanara se plimba seara pe strazile din Mandaue, un oras din Filipine. La un moment dat, in timp ce astepta la semafor intr-o intersectie, a vazut o scena care a facut-o sa planga!

Pe o straduta, un baietel statea asezat pe asfalt si isi facea temele pe un taburet de lemn, la lumina vitrinei unui restaurant. Tanara a scos telefonul din buzunar, i-a facut o poza si a postat-o pe contul ei de Facebook.

In scurt timp imaginea s-a viralizat, iar intreaga poveste a micutului a iesit la suprafata. Pe numele lui Daniel Cabrera, micutul era orfan de tata, care murise in urma cu cativa ani.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

El si mama au ramas recent si fara casa, care a fost

mistuita de un incendiu, fiind astfel nevoiti sa locuiasca intr-o baraca. Cu toate acestea Daniel se straduia din rasputeri sa invete, deoarece era constient ca doar avand o scoala isi va putea gasi un serviciu bine platit si va fi capabil sa isi ajute mama.

Familia a inceput sa primeasca extrem de multe donatii din toate colturile lumii, de la oameni straini, care au fost impresionati de povestea lor.

Micutul Daniel a primit alimente, haine,  bani, dar si o bursa lunara de la statul filipinez.