Se plimba pe strazi, dezorientata, cu doua pachete din carpe si spunea ca fiica ei tocmai a nascut. Cand au realizat ce se intampla si ce avea in cele doua carpe, politistii au izbucnit in lacrimi

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:58

La finalul turei, politistul sud-coreean Pak a primit un apel despre o femeie care umbla pe strazi de mai bine de o ora, pierduta.

Ofiterul a gasit-o si a observat ca avea cu ea doua pachete facute din carpe. El si partenerul sau i-au pus intrebari, dar nu le-a putut raspunde. Nu stia cum o cheama, unde sta sau orice altceva, stia doar ca fiica ei a nascut la un spital, dar nu ii stia numele.

Politistul a inteles ca femeia pierduta suferea de Alzheimer. A observat ca avea in picioare papuci de acasa, semn ca locuia in apropierea locului unde a fost gasita. 

A fotografiat-o si a incercat sa gaseasca pe cineva din cartier care o cunoaste. Dupa cateva ore de cautari, ofiterii au aflat cine era femeia si unde se afla fiica ei.

Au dus-o la spital, impreuna cu cele doua pachete de care nu vroia sa se desparta cu niciun pret. Cand a intrat in salonul in care se afla proaspata mamica, ofiterii au fost emotionati pana la lacrimi.
In cele doua pachete, protejata cu multe haine, se afla supa de alge marine. Acesta este un aliment traditional, care li se da mamelor dupa nastere, pentru ca algele sunt bogate in calciu.

Politistilor nu le-a venit sa creada: femeia nu mai stia cine este, sau unde sta, insa si-a amintit cat de important e sa ii dea fiicei ei supa de alge, dupa nastere. Pentru ea dragostea de mama e mai puternica decat boala Alzheimer.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”