Se plimba prin gradina si a vazut in iarba ceva ciudat, ce semana cu un ou. A inceput sa il miste, insa s-a speriat groaznic cand a vazut ce iese din el

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 22 sep 2020, 04:35

Clipul de mai jos a devenit viral pe YouTube si a strans pana acum nu mai putin de 3 milioane de vizualizari.

Filmuletul a fost postat de un barbat care, in timp ce se plimba prin gradina, a observat in iarba un lucru ciudat. Initial a crezut ca este vorba despre un ou, insa cand s-a uitat mai cu atentie si-a dat seama ca are altceva in fata.

Asa ca s-a hotarat sa filmeze ciudatenia. Nu mica i-a fost mirarea in momentul in care, din interior, au inceput sa iasa o serie de brate ciudate, asemanatoare unor tentacule.



Ulterior, dupa o serie de cercetari, omul a descoperit ca era vorba despre o ciuperca carnivora numita popular "Degetele Dracului". Planta se dezvolta intr-o formatiune ce seamana cu un ou, iar atunci cand se deschide poate scoate la suprafata pana la 8 tentacule cu un miros greu, prin care atrage insectele in capcana.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: