Se plimbau de mana pe plaja in momentul in care au dat peste o roca urat mirositoare! Cand si-au dat seama ce era de fapt, au realizat ca au pus mana pe o mina de aur

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 09:25

Gary si Angela williams se plimbau pe plaja in momentul in care au simtit un miros de peste stricat.

Un cuplu din Marea Britanie a descoperit pe plaja o bucata a ceea ce parea o roca, insa s-a dovedit a fi o bucata de reziduri regurgitate de catre o balena si solidificate. Se pare ca "roca" este extrem de valoroasa, ajungand pana la 50 000 de lire sterline.

Se pare ca acest conglomerat este folosit la maunfacturarea parfumului. Cuplul a citit ulterior despre aceasta substanta in ziar, asa ca au infasurat "roca" si au dus-o acasa.


Gary a pus-o pe un cantar special de peste si a aflat ca bucata cantareste peste un kilogram si jumatate. O alta bucata de acest gen descoperita in 2013 a fost evaluata la peste 120 000 de lire sterline. Momentan, cei doi negociaza cu potentialii cumparatori pentru a obtine un pret cat mai bun.

Substanta respectiva se solidifica odata cu trecerea anilor si se pare ca protejeaza balenele atunci cand inghit ceva foarte ascutit.
Expusa la soare si apa sarata, acest conglomerat se transforma intr-o roca gri si compacta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: