Se poate numi mama? Si-a uitat bebelusul de numai un an pe bancheta din spate a taxiului

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 07:00

Un taximetrist a fost anuntat cu stupoare de catre un client ca are un bebelus pe bancheta din spate a masinii.

Ertan Rasit, un taximetrist in varsta de 44 de ani din Londra, a avut printre clientii lui o femeia care s-a urcat pe bancheta din spate a masinii, Avea agatat de ea un bebelus prins in haturi, iar in ambele maini multe sacose incarcate. Clienta i-a cerut sa o duca la o adresa anume. Taximestritul a facut in tocmai, a ajuns, femeia a platit si s-a dat jos din masina.



Dupa 15 minute taximetristul a luat un alt client care l-a anuntat cu stupoare ca are un bebelus pe bacheta din spatele masinii." Stii ca ai un bebe pe bancheta din spate, nu?". Taximetristul s-a albit la fata! Lumea mai uita un laptop, telefon, genti, etc, dar nu un copil.

Barbatul a facut cale intoarsa la adresa precedenta, unde ii ceruse femeia cu bebelusul sa o duca.
Cand a ajuns, aceasta se afla deja pe strada inconjurata de politisti si de o multime de oameni. Taximetristul a iesit cu copilul in brate, iar toata lumea a inceput sa aplaude." M-am simtit ca intr-o scena de film", a declarat barbatul pentru Daily Mail.

Femeia sustine ca sub nicio forma nu si-a uitat copilul in masina. Ea a declarat ca a coborat, i-a spus soferului sa astepte putin, dar a facut greseala ca a zabovit aranjandu-si sacosele, lasand-o pe fiica ei la urma.
Taximetristul a plecat tocmai cand ea se pregatea sa deschida portiera ca sa-si ia fiica din masina.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.