Se poate si la noi! Baietii de la Deepside Deejays fac nota discordanta in peisajul muzical romanesc

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 nov 2020, 09:15

Baietii de la Deepside Deejays fac nota discordanta in peisajul muzical romanesc. La 5 ani de cand au infiintat trupa, au ales sa puna in scena un show cum numai in afara ai putea vedea.

Dupa zile intregi, in care au montat scena, lumini, ecrane, show-ul a iesit exact asa cum isi doreau. Efectele vizuale folosite pe ecrane au reprezentat o premiera pentru o trupa romaneasca.

 

Si cum nu era un concert ca oricare altul, baietii au incercat pe cat posibil sa isi ascunda emotiile unui asemenea spectacol.

 

Si n-au fost singuri pe scena. Multi dintre colaboratorii lor au venit special la Costinesti ca sa le ureze La multi ani si sa cante impreuna piesele ce i-a urcat in topuri.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Voltaj, Dragos Chircu, Dj Project, Andreea D si Viky Red sunt doar cativa din cei care au fost alaturi de ei.

 

Si asa cum se intampla cu mai multi artisti, baietii de la Deepside marturisesc ca nu mai concerteaza in Romania de un an. De ce? Pentru ca au ales sa faca muzica asa cum simt ei, si nu cum cere piata. Iar productiile pe care ei le scot i-au urcat in topurile din Europa, Africa si Asia, in special in Rusia.

 

Si nu se opresc aici.

Toamna aceasta au planuri mari: o piesa nou nouta Deepside Deejays si multe alte productii separate. Si pentru romani si pentru fanii lor din strainatate.

 

Taguri: