Se pregatea sa inchida biserica, dar cand a tras o ultima privire in interior a vazut un cos plin cu prosoape dupa o scara. S-a dus ca sa il ia si sa il scoata afara, dar cand a vazut ce era in interior a inceput sa planga: "E mana Domnului!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:34

Nathan Leonhardt, un tanar din Statele Unite, a avut parte de o experienta pe care, cu siguranta, nu o va uita prea curand.

Baiatul lucra la o biserica iar la finalul unei zile ca oricare alta se pregatea sa inchida lacasul de cult si sa mearga acasa. Doar ca, in momentul in care a dat o ultima privire in interior, a observat ca sub o scara era un cos destul de mare, plin cu prosoape.

Nu stia ce este cu el si nici al cui e, asa ca s-a hotarat sa il ia si sa il scoata afara, urmand ulterior sa il duca intr-o magazie.

Doar ca, in momentul in care l-a ridicat, i s-a parut ca greutatea lui este mai mare decat ar fi trebuit.

Atunci l-a lasat din nou jos si a dat prosoapele la o parte. Cand a vazut ce ascundeau acestea, a inceput sa planga! Este vorba despre un bebelus proaspat nascut, care se pare ca fusese abandonat de mama lui.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Micutul a fost ulterior botezat de preotul bisericii si a primit numele Nathan, in cinstea salvatorului sau.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.