„Se pregătește...” Noi detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton, după diagnosticul de cancer

Autor: Laura Macovei

După diagnosticul de cancer, Kate Middleton a ales să se concentreze pe sănătatea sa

Sursa: Profimedia

Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer în martie și de atunci a fost supusă unui tratament. Acum, Prințesa de Wales oferă noi detalii despre starea sa de sănătate.

După diagnosticul de cancer, Kate Middleton a ales să se concentreze pe sănătatea sa. Kate a urmat un tratament de chimioterapie preventivă, ceea ce a necesitat o pauză destul de lungă din viața publică.

Totuși, Kate a revenit treptat în atenția publicului, marcându-și prezența la evenimente importante precum Trooping the Colour, unde a fost văzută bucurându-se de ceremonie alături de familia sa. De asemenea, a fost observată la Wimbledon, unde a petrecut momente frumoase alături de fiica sa.

Citește și: Apariție inedită a prințesei Kate! Ea și Prințul William au transmis un mesaj după ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris

Urmează o perioadă emoționantă pentru Kate Middleton

Cu toate acestea, potrivit unei surse apropiate, deși Kate se simte „mai sănătoasă”, ea trăiește încă o gamă de emoții amestecate, în timp ce se pregătește pentru un moment sensibil în viața sa.

Aceeași sursă a explicat că, deși Kate „așteaptă cu nerăbdare să scape” de stresul asociat cu procedurile medicale și vizitele la doctor, procesul de revenire la un program normal va fi unul gradual și necesită răbdare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

„Este o perioadă oarecum dulce-amăruie pentru ea, ea devine mereu emoționată la întoarcerea la școală, deoarece este o nouă piatră de hotar pentru copiii ei și o dovadă mai mare a cât de repede cresc ei”, a explicat sursa. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis vor fi în curând ocupați la școală, oferindu-i lui Kate „mult mai mult timp să se concentreze din nou pe muncă”, spune

sursa, potrivit themirror.

De asemenea, Kate a primit îndrumări clare să abordeze acest proces de recuperare „încet și constant”, fără a se grăbi să revină la toate îndatoririle sale anterioare. Prințesa a fost deschisă în legătură cu provocările pe care le-a întâmpinat, emițând mai multe declarații despre diagnosticul ei de cancer și despre impactul acestuia asupra vieții sale.

Kate Middleton spune că are „zile mai bune, dar și mai proaste”

„Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi că corpul tău se odihnește.

Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiti la maximum de a te simți bine.

Tratamentul meu este în curs și va dura încă câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă angajez viața de școală, petrec timpul personal cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să fac puțină treabă de acasă,” a declarat Kate.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.