Se pregătește să devină tată? Imaginea care l-a dat de gol pe fostul concurent de la Puterea Dragostei

Autor: Amalia Georgescu
Imaginea postată de un fost concurent de la Puterea Dragostei pe instagram
Sursa: Instagram

S-a logodit cu femeia de care este îndrăgostit nebunește și acum este pregătit să devină tată? Un fost concurent de la Puterea Dragostei și-a pus urmăritorii pe jar.

Mulți dintre cei care au participat la Puterea Dragostei nu au reușit să își găsească marea iubire în cadrul competiției. Tensiunile din emisiune și-au pus amprenta asupra lor, astfel că doar după ce au ieșit din casa iubirii s-au putut gândi cu adevărat la o relație. Un fost concurent de la Puterea Dragostei pare că și-a găsit sufletul pereche, iar acum a postat pe contul personal de instagram o fotografie prin care a sugerat că este nerăbdător să devină tată.

Iubita lui Gabriel de la Puterea Dragostei este însărcinată?

Deși și-a dorit să formeze un cuplu și cu Ramona și cu Daiana, Gabriel și-a găsit liniștea departe de camerele de filmat și de casa Puterea Dragostei. La scurt timp după ce a ajuns în România, fostul concurent de la Puterea Dragostei s-a afișat alături de noua lui iubită și a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a cerut-o în căsătorie.

Ulterior, cei doi s-au separat, însă perioada în care a stat departe de femeia iubită l-a făcut pe Gabriel să realizeze că ea este cea lângă care își dorește o familie, motiv pentru care cei doi s-au împăcat, iar acum se iubesc mai mult ca niciodată.

Citeste si: Logodnica unui concurent de la Puterea dragostei, topless la plaja! Si-a etalat formele fara nicio jena! FOTO

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gabriel îi face mai tot timpul declarații de dragoste logodnicei lui prin intermediul contului personal de instagram, iar acum, fostul concurent de la Puterea Dragostei a uimit pe toată lumea în momentul în care a postat o fotografie emoționantă în mediul online. Nu este clar dacă el și iubita lui se pregătesc să devină părinți sau nu, însă pare că fostul concurent de la Puterea Dragostei așteaptă cu nerăbdare acest moment.

Gabriel, fostul concurent de la Puterea Dragostei, pare mai îndrăgostit ca niciodată și nu ar fi exclus ca în viitorul apropiat să facă pasul cel mare alături de iubita lui și să își întemeieze o familie.

Citeste si: Cum arata noua iubita a lui Gabriel de la Puterea dragostei? Uite cat de frumoasa e si cat seamana cu Daiana

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.