Se propune acordarea unui certificat verde temporar la 10 zile după administrarea primei doze de vaccin. Ce spun specialiștii Alexandru Rafila și Streinu Cercel

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 aug 2022, 21:50

Se propune acordarea unui certificat verde temporar la 10 zile după administrarea primei doze de vaccin. Ce spun specialiștii Alexandru Rafila și Streinu Cercel

Sursa: PixaBay

Alexandru Rafila și Streinu Cercel au par0ticipat la o ședință de Guvern unde au propus acordarea unui certificat verde temporar, la 10 zile după administrarea primei doze de vaccin.

Alexandru Rafila și Streinu Cercel au propus într-o ședință de Guvern să se acorde un certificat verde temporar, la 10 zile după ce prima doză de vaccin anti- COVID-19 a fost administrată.

Acordarea unui certificat temporat la 10 zile după administrarea primei doze de vaccin. Propunerea specialiștilor PSD

„În cadrul întâlnirii au fost enunțate mai multe măsuri posibile de implementat pe termen scurt pentru îmbunătățirea accesului pacienților COVID-19 la servicii ambulatorii și medicație antivirală.

De asemenea, a fost subliniată necesitatea consilierii profesionale pentru medicii de familie, dar și organizarea unor structuri de coordonare a asistenței medicale spitalicești la nivel județean”, a transmis PSD.

Citeste si: Ce tip de rapel vor putea face oamenii care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson? Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul

Specialiștii PSD au propus acordarea unui certificat verde temporar la 10 zile după administrarea primei doze de vaccin anti-COVID-19, urmând ca acesta să devină permanent după încheierea schemei de vaccinare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Comisarul european pentru Justiție avertizează țările UE să nu utilizeze certificatul verde pentru discriminarea nevaccinaților

Pe lângă asta, Alexandru Rafila a comunicat conducătorilor preocuparea care există în cadrul structurilor asociative din sănătate, educație, mediul de afaceri și HORECA, cu care a discutat săptămâna aceasta.

Citeste si: Primul oraș din Europa care a introdus certificatul verde pentru transportul public. Unde nu mai au voie nevaccinații să meargă cu autobuzul

”Întâlnirea de azi demonstrează responsabilitatea PSD de a sprijini activ efortul privind lupta împotriva pandemiei.

Este nevoie ca toți specialiștii în sănătate să se așeze la aceeași masă și să găsească cele mai bune soluții pentru a trece împreună peste acest moment deosebit de greu”, a transmis profesorul Alexandru Rafila.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!