Se rasuceste Marioara Zavoranu in mormant de cata tevatura a adus plecarea ei din aceasta lume. Sa fie oare BLESTEMATA familia Zavoranu?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:10

Lovitura de teatru: mostenirea de zeci de milioane de euro s-ar putea imparti deoarece ar mai fi aparut o alta fiica a Marioarei.

Bomba a fost aruncata de apropiatii Marioarei Zavoranu: Oana nu ar fi singura fiica a Marioarei: „A sunat-o o ruda din partea mamei naturale a Marioarei.(...). I-ar fi zis ca Marioara Zavoranu ar mai fi avut o fiica de care nu se stie”, a declarat pentru WOWbiz un apropiat al Marioarei.

Daca acest lucru ar fi adevarat, Oana ar trebui sa imparta toata mostenirea si nu ar fi bani putini.

Averea a fost si cea care le-a dezbinat pe Oana si pe Marioara. Goana dupa bani le-a aruncat de parti diferite ale baricadei. Numai mama si fiica nu au aratat lumii ca sunt.

O buna parte din averea pe care a lasat-o mostenire Marioara Zavoranu o reprezinta apartamentele situate intr-o zona de lux din centrul Capitalei. Acum, casele sunt inchiriate iar suma care se strange, lunar, din chirii nu este deloc de neglijat.

Pe langa cimitir, cateva apartamente si spatii comerciale, Marioara detinea si o vila in Afumati.

Oana nu a dormit si nu a mancat de cand i-a murit mama iar prietenii ei isi fac griji pentru ea. Oana nu a fost singura deloc in aceste zile. In preajma rudelor, a iubitului si cu ochii curiosilor atintiti de dupa gardul cimitirului, ea a uitat de certuri si de vorbe grele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mamaie Lina, mama Marioarei, a stat la poarta cimitirului ore in sir pana a fost lasata sa intre ca sa isi ia ramas bun.

Lacrimile au induplecat pana la urma paznicii. O viata ca-n filme salasuieste si in sufletul bunicii. Si Marioara si mama ei au cunoscut durerea suprema: sa-ti ingropi proprii copiii. Marioara si-a pierdut doua fete la cutremurul din 1977, bunica Anghelina si-a mai ingropat o fata.

Sa fie oare vorba de un blestem care s-a abatut asupra familiei Zavoranu? Ce s-a intamplat la portile cimitirului Eternitatea e departe de a fi la limitele normalului.

Sute de oameni s-au bulucit si imbrincit in dorinta de a-si lua ramas bun de la Marioara Zavoranu. Din cauza scandalului, Oana a anuntat chiar ca amana pentru marti inmormantarea. Apoi s-a razgandit.

Marioara Zavoranu a plecat pe lumea cealalta, dar scandalul pe averea si mostenitorii ei este departe de a se fi terminat.

##VIDEO136574##