Se schimba Polii: ninsori in Italia, canicula in Laponia! Meteorologii trag un semnal de alarma: "Motivul pentru care nu avem vara in Romania. Astfel de fenomene se vor intensifica"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 iul 2018, 15:15

Săptămâna aceasta debutează cu două noi exemple că încălzirea globală îşi produce efectele mai repede decât ne-am fi aşteptat cu toţii.

In nordul Italiei a început să ningă abundent în mijlocul lunii iulie, iar în Japonia s-au înregistrat temperaturi de 40 până la 42 de grade, o valoare neobişnuită pentru ţara unde vara se înregistrează maximum 25 sau 30 de grade în zilele foarte călduroase.

Conform prognozei meteo, zilele acestea la Tokyo şi Kyoto valorile nu vor coborî sub 34 de grade.

Citeste si: Schimbarile bruste ale vremii si presiunea atmosferica scazuta le dau mari batai de cap persoanelor meteosensibile! Iata care sunt simptomele asociate variatiilor de temperatura si cum pot fi combatute!


Mai mulţi amatori au filmat ieri o adevărată furtună de zăpadă în zona Alpilor italieni. Zona Marmolada cel puţin a fost cuprinsă de zăpezi cum italienii au văzut doar în lunile ianuarie şi februarie.

Cititi continuarea pe kfetele.ro
 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.