Se schimba VREMEA? Afla ce temperaturi se vor inregistra in tara marti si miercuri!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:03

Marti, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit in a doua decada a lunii noiembrie in vestul si centrul tarii, la deal si la munte, unde cerul va fi variabil si doar izolat in orele diminetilor va fi ceata.

Potrivit Mediafax, in zonele joase din sud si din est, vor fi innorari in cea mai mare parte a intervalului, iar in prima parte a zilei si noaptea local se va semnala ceata, asociata pe arii restranse cu burnita, conditii in care valorile termice diurne vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 12 si 20 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade, mai scazute in depresiuni, pana la -3 grade in cele din Carpatii

Orientali.

Bucuresti

Cerul va fi mai mult noros si indeosebi noaptea va fi ceata, asociata trecator cu burnita. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 13...14 grade, iar cea minima de 7...8 grade.

Miercuri

In regiunile intracarpatice vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data calendaristica, iar cerul va fi temporar noros. In sudul si estul tarii valorile termice diurne se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice perioadei, innorarile vor fi persistente si indeosebi in prima parte a zilei si noaptea local se

vor semnala ceata, ploi slabe sau burnita.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 11 si 20 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.