Se schimba vremea. Meteorologii avertizeaza: averse torentiale, grindina si vijelii

Autor: L.S.
Actualizat: 27 ian 2021, 01:05

ANM a emis prognoza meteo pentru joi, 11 iunie. Vremea este instabila in majoritatea regiunilor tarii.

Potrivit meteorologilor, vremea rămâne în continuare instabilă, iar în majoritatea regiunilor țării se vor manifesta averse de ploaie si fenomene precum vijelii sau descărcări electrice.

 În majoritatea regiunilor țării sunt așteptate cantități mari de precipitații, descărcări electrice și vijelii. Fenomenele meteo extreme se vor manifesta până la finalul săptămânii în curs.

Vremea se strică in majoritatea regiunilor

În Dobrogea, dar și în zone precum Transilvania, va ploua extrem de mult.

Pe de altă parte, în zone precum Dobrogea, vremea se va menține caldă, iar maxima valorilor va atinge 27 de grade Celsius.

Cantitățile de apă înregistrate îndeosebi în intervale scurte de timp vor depăși 15…20 l/mp”, anunțata ANM.

Cod Galben de instabilitate atmosferica s-a emis pentru mai multe regiuni din tara, unde aversele vor cadea in cantitati mari.

Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp”, anunță meteorologii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totodată, pe tot parcursul zilei, țara noastră se va afla sub o informare meteo de instabilitate atmosferică. Aceasta va fi valabilă pana vineri, la ora 23:00.

Citeste si: Se strica vremea! Ploi si vijelii la Bucuresti. Temperaturile scad simtitor

Citeste si: Vine furtuna! Atentionare meteo de ploi torentiale si vijelii in 32 de judete

Citeste si: Prognoza meteo pe o luna. Cum va fi vremea in fiecare saptamana

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.