Se simte pus la zid si executat! Cui ii apartinea aceasta declaratie halucinanta?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:44

Evident unui magnat cu bani multi pe care-l paste inchisoarea-George Copos! Nu se mai simte deloc in apele lui de la o vreme.

Doua ofuri mari are pe inima. Se apropie momentul in care judecatorii vor da sentinta in dosarele Transferurilor si Loteriei. Cu gandul la puscarie, omul de afaceri a ajuns sa faca declaratii socante: „noi vrem sa impuscam toti romanii antreprenori care au facut ceva in aceasta tara. Nu impuscati oameni care au facut investitii in aceasta tara, nu impuscati oameni care au platit impozite de peste 200 de milioane de euro!”

Deocamdata,  se bucura de prezumtia de nevinovatie.

Asa ca profita de orice moment sa-si strige adevarul in legatura cu acuzatiile de evaziune fiscala: „este o minciuna, este o minciuna! Adevarul este altul, adevarul este ca toate operatiunile sunt operatiuni legale!”

Chiar si asa, exista o certitudine. Doua condamnari in prima instanta- una de 4 ani de inchisoare, primita in Loteria 1 si una de 5 ani de inchisoare, primita in dosarul Transferurilor. In acest context, nici macar in ochii lui Copos, viitorul nu suna tocmai bine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

In dosarul Loteria 1, George Copos este acuzat, alaturi de patru persoane, de prejudicierea bugetului de stat cu un million de euro prin vanzarea fictiva a unor spatii ce-i apartineau catre Loteria Romana.