Se simtea rau de 4 ani de zile si nu stia de ce. In cele din urma, un medic a descoperit un lucru socant: ii putrezisera silicoanele! Uite cum aratau sanii acestei femei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 sep 2020, 12:20

Cazul de mai jos a socat medicii unui spital din Statele Unite, care spun ca nu au mai vazut asa ceva in toata cariera lor.

Totul a inceput in 2009 cand Anne Ziegenhorn si-a facut un implant mamar, din dorinta de a arata mai bine. Peste 2 ani insa au aparut problemele. Ea a inceput sa aiba deficiente de vedere, sa se ingrase si sa aiba dureri persistente in tot corpul.

A mers la foarte multi doctori, insa de fiecare data diagnosticul a fost diferit, iar nimeni nu ii putea spune exact ce are.

In cele din urma, un specialist a descoperit adevarata cauza a problemelor.

Poate parea greu de crezut, insa implanturile ii mucegaisera, aceasta fiind cauza tuturor celorlalte probleme de sanatate. Anne a fost operata de urgenta si, din fericire, acum este in afara oricarui pericol.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”