Se spune ca nu trebuie sa bei suc imediat dupa ce mananci doua banane! Uite ce se intampla daca faci acest lucru

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:42

Pe internet circula o teorie potrivit careia orice persoana care consuma doua banane, dupa care bea un litru de suc, va avea greturi si varsaturi.

Pentru a vedea mai exact ce se intampla in stomac atunci cand se realizeaza aceasta combinatie, un tanar a facut un mic experiment. A pasat doua banane intr-o punga, peste care a adaugat Sprite.

A observat ca in doar cateva secunde punga s-a umflat foarte tare si s-a format o spuma densa, care a umplut aproape tot spatiul liber care mai era in interior. Se pare ca acest lucru se intampla din cauza ca potasiul din banane reactioneaza cu acidul din suc.



Se explica astfel de ce persoanele care incearca aceasta combinatie au greturi si varsaturi. Urmariti experimentul in materialul video de mai jos:
##VIDEO138146##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.