„Se ştiau de la grădiniţă, s-au înţeles extraordinar de bine”. Care era, de fapt, relația dintre Alina și Loredana. Nimeni nu înțelege de ce s-a ajuns la crimă

Author: Lavinia Medrea

 Nimeni nu înțelege de ce s-a ajuns la crimă

Sursa: Facebook Alina Elena/Loredana Atănăsoaie

Alina și Loredana erau colege de bancă în liceu și se cunoșteau încă de la grădiniță. Păreau să fie de nedespărțit, dar se pare că adevărul era altul.

După ce Alina și Loredana au hotărât să se angajeze la mare, lucrurile s-au schimbat între ele. Mătușile Alinei, victima ucisă de Loredana, spun că la mijloc a existat invidie și certuri din nimicuri.

Care era, de fapt, relația dintre Alina și Loredana

Înainte să fie ucisă de Loredana, Alina s-a plâns de comportamentul acesteia chiar la unul dintre patronii locului în care lucra, dar acesta nu i-ar fi dat atenție.

Citește și: „Nu te mai iubește, nu dă doi bani pe tine”. Stenogramele conversației dintre iubitul tinerei căreia i-a fost luată viața și criminala acesteia. Suspecta s-a dat drept victima ei pentru a nu da de bănuit

„Între ele a fost răutatea şi invidia. Fata asta îşi vedea de treaba ei, învăţa bine, era o fată liberă, era cuminte şi ea probabil a avut ceva pică.

Când a venit aici, o luase cu asta: tu de ce nu ieşi în oraş, eşti o mare sfântă? Fata doar muncea, avea doar un singur prieten şi nu pot să fac ce faci tu. Ea lucra multe ore suplimentare, era epuizată şi asta se plimba cu patronii. Se ştiau de la grădiniţă, s-au înţeles extraordinar de bine. Dar pe parcurs, de la liceu, una şi-a văzut de carte şi normal că invidia creşte.
A ajutat-o mult Alina pe fata asta”
, a mărturisit una dintre mătuşile Alinei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Alina s-a plâns la patron că Loredana o agresează, vine noaptea, face scandal şi nu a băgat-o în seamă. Foarte cuminte, venea la timp acasă. O fată de nota 10. O plânge satul, o plânge comuna, o plânge judeţul Vaslui.

A avut o copilărie tristă şi încerca să se realizeze. Era pe picioarele ei. Avea şi ea nişte bănuţi, învăţa bine, era ajutată de un domn pentru notele pe care le lua, voia să devină poliţistă. O ajuta şi pe mama ei. A vrut să se facă poliţistă”, a spus și cealaltă mătușă a Alinei.

Alina a fost victima unei crime oribile în Mangalia

Alina, o tânără în vârstă de 18 ani din Vaslui, a fost ucisă de prietena ei cea mai bună în Mangalia. Se angajaseră împreună într-un hotel din Saturn pe timpul verii, dar nu se mai înțelegeau aproape deloc.

Citește și: El este omul de afaceri care a sprijinit-o pe Alina, tânăra ucisă la Mangalia. Adolescenta cu o poveste de viață cutremurătoare ar fi fost lăsată fără suflare de cea pe care o considera cea mai bună prietenă

Loredana și-a ucis prietena chiar în camera de hotel, după care a încercat să-și ascundă fapta băgându-i corpul Alinei într-un geamantan și abandonându-l într-un parc, sub o bancă.

Ulterior, trupul neînsuflețit al Alinei a fost găsit de un pescar care se afla în trecere prin parcul Tosca din Mangalia și a alertat poliția.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.