Se suporta sau nu? Finalistele de la "Bravo, ai stil", confruntarea suprema in direct, la "WOWbiz"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2020, 06:55

A mai ramas foarte putin timp pana cand va fi desemnata castigatoarea primului sezon al emisiunii "Bravo, ai stil!".

Cu putin timp inainte de marea finala, Silvia, Andreea, Larisa si Cristina Mihaela au venit in platoul emisiunii WOWbiz, unde au dezvaluit amanunte care mai de care mai picante.

Se suporta sau nu? Aceasta este intrebarea pe care si-au pus-o multe persoane, iar cele patru finaliste s-au confruntat in direct, fara menajamente.

Cristina Mihaela, concurenta care este invitata pentru banii pe care i-ar avea, si-a prezentat dresing-ul: "Mai am si la mama, mai am si pe acolo si pe acolo.
Nu mi-am numarat perechile de pantofi, dar cred ca am multi.Cel mai mult port jeansi. Cizmele astea au fost 1.400 de euro. Le-am purtat o singura data, in emsiiune. Nu am preferinte la genti. Avem o relatie de trei ani de zile, locuim impreuna. Da, acesta este apartamentul lui. A fost o gluma ca sunt suparata ca nu m-a cerut. Este adevarat ca am un singur sutien. De fapt, acum am patru", a spus aceasta.


"Parintii mei au o situatie financiara buna, dar au muncit mult. Este reala prietenia dintre mine si Silvia. Ai ramane surprinsa, dar in ultima perioada mi-am cumparat toate hainele. Multe dintre ele le-am facut si la croitor.", a spus Cristina.

Mai mult de atat, si Silvia a recunoscut prietenia dintre ea si Cristina Mihaela:"Da, este adevarata prietenia cu toate fetele. Am avut conflicte, dar am incercat sa le aplanez.
Prietenia mea dintre Iulia Albu este adevarata. Eu nu sunt de acord cu ce spune ea. Ii e ciudatica pe mine. Ma vede mai bunicica. Multe tinute pe care le-a imbracat mi-au placut.

Cine este Larisa? Ei bine, se iubeste de doi ani de zile cu un fotbalist celebru. Mai mult de atat, are foarte mare grija de ea si crede ca aspectul fizic este totul pentru ea.
Eu ma vad mireasa. De mult mi-am dorit o familie. Imi doresc un sot iubitor. Mi se pare cea mai mare realizare.", a spus Larisa.


Silvia are probleme in familie de cand participa la aceasta emisiune, intrucat fiica ei vrea ca mama ei sa fie nimeni alta decat Iulia Albu.
"Ca mama sunt la fel. Sunt rea. Vreau ca Evolette sa fie sincera, sa stie ce inseamna a fi obraznica, sa descopere fiecare latura, ca asa va invata cum sa se poarte.",
a spus Silvia, in timp ce fiica ei a spus ca mama ei e obraznica: "Ma bate. E obraznica mami. Nu mai minti, nu sunt cuminte.", a spus Evolette.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Eu am un fiul.
Florinel. Este fiul meu invizibil de la "Bravo, ai stil." Fiica mea imi spune mereu "Florinel a mancat acadeaua.", dar de fapt se refera la ea. Nu m-am vazut niciodata pe un platou de televiziune. Eu vreau sa fac moda. Am vrut sa arat ca se poate face moda si cu bani putini.", a mai spus ea.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.