Se tin lant tragediile celor crescuti in sistemul de protectie a copilului din Craiova. Un alt tanar s-a sinucis

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 sep 2020, 10:50

Apropiatii spun ca cei doi erau prieteni foarte buni si tanarul intrase intr-o depresie puternica dupa ce fata si-a luat viata.

Va avertizam ca imaginile si informatiile care urmeaza au un puternic impact emotional! Nicu ar fi implinit 19 ani la 1 ianuarie. Era elev in clasa a 12-a. Nimeni nu si-ar fi inchipuit ca el ar fi in stare de asa ceva.

De altfel, Nicu nu mai venise la scoala de 3 zile. Suferea enorm dupa pierderea Cristinei. Cu o zi inainte de gestul extrem, Nicu scria pe Facebook.

"Suferinta din sufletul meu nu o poate calma nimeni... Asa ca pretuiti viata pentru ca e una singura...Va pup. Adio"
S-a sinucis de ziua lui, de Sfantul Nicolae.

Din pacate, Nicu n-a mai ajuns. I-a spus femeii la care a stat aproximativ doi ani ca nu poate veni. Prietenii lui Nicu au banuit ca e ceva in neregula cu tanarul dupa ce acesta a postat in ziua de 5 decembrie mesajul "nebunii mei, va iubesc".


Prietenii cred ca si cei de la protectia copilului stiau de faptul ca Nicu nu era in apele sale. La sfarsitul saptamanii trecute, Cristina, o amica a lui Nicu, a ales sa-si puna capat zilelor dupa ce a fost luata de langa femeia care a crescut-o de la cateva luni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Directia

de protectie a copilului a decis ca adolescenta, in varsta de 13 ani, nu mai poatre sta in casa femeii care ii era ca o mama pentru ca asistenta maternala a fost diagnosticata cu hepatita C. Dar, intre timp, femeia a castigat in instanta dreptul de a-si continua meseria, numai ca reprezentantii directiei aveau o alta viziune.

Femeia care a crescut-o pe Cristina timp de 11 ani spune ca a facut tot posibilul sa ii ofere o viata frumoasa dar sustine ca i-au fost puse mereu diverse piedici! Autoritatile au deschis acum mai multe anchete care sa arate cauzele

producerii acestor tragedii si cine este vinovat.

 

Taguri: