„Se trezesc să-mi dea mie lecții despre cum trebuie să-mi trăiesc doliul” Oana Roman a răbufnit pe rețelele sociale! Ce explicații are vedeta pentru perioada prin care trece

Autor: Laura Macovei

„Se trezesc să-mi dea mie lecții despre cum trebuie să-mi trăiesc doliul” Oana Roman a răbufnit pe rețelele sociale! Ce explicații are vedeta pentru perioada prin care trece

Sursa: Oana Roman Instagram

Oana Roman răspunde acuzațiilor din mediul online, după ce a fost criticată că nu ține doliu după mama sa, Mioara Roman.

Oana Roman atrage atenția pe zi ce trece cu postările sale, iar haterii din online nu se pot abține să nu o atace. De data aceasta, Oana Roman a fost luată la rost pentru că nu ține doliu după moartea mamei sale, Mioara.

Ce le-a transmis Oana Roman celor care o critică pentru că nu ține doliu 

Mesajul postat de Oana Roman este unul general și face referire la răutatea care există în zilele noastre, în România și la cei care nu au nimic de făcut decât să se uite în curtea altuia. 

„Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există. Degeaba vă îmbrăcați un an în negru și țineți post, dacă judecați și jigniți pe alții. Asta apropo de cei care se trezesc să-mi dea mie lecții despre cum trebuie să-mi trăiesc doliul. Vedeți-vă de viața voastră, că eu nu dau lecții NIMĂNUI. PUNCT!,” a fost mesajul acesteia.

Citește și: Oana Roman, probleme cu Isabela: „După ce am înmormântat-o pe mama n-am apucat să mă liniștesc”. Ce a pățit fiica vedetei

De asemenea, pentru a clarifica și mai bine situația, Oana Roman a postat și un citat, unde își justifică alegerea făcută și perioada pe care a ales să o trăiască exact așa cum consideră ea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

„În ceea ce privește durata doliului, Biserica nu reglementează strict durata acestuia.

De cele mai multe ori, lumea respectă doliul de 40 de zile, deoarece aceasta este perioada în care sufletul trece prin judecată și trebuie ajutat să se ridice la ceruri și să-și găsească odihna veșnică.

În cazuri speciale, atunci când durerea pierderii ființei dragi este mult prea mare, doliul este purtat în exterior și în suflet pentru toată viața.

Citește și: Oana Roman a ajuns la spital: „Simțeam o jenă și am fost foarte panicată…” Ce verdict i-au dat medicii

Important este să știm că această perioadă de doliu nu trebuie acompaniată de o stare de tristețe exagerată, deoarece trebuie să ne gândim că sufletul celui ce ne-a părăsit va fi mult mai fericit acolo unde se duce, decât era pe pământ.

Credința multora este că cei care ne-au părăsit s-au dus într-o lume mult mai bună, în care nu există răutate, invidie sau nefericire,” a mai citat Oana Roman.