Se uita pe Google Maps la pozele de pe plaja si a fost uimit de cum aratau turistii care stateau la soare. A strans repede pozele si le-a pus pe Facebook. Uite cum arata

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:37

Imaginile par luate dintr-un film de groaza.

Serviciul Street View, de la Google, foloseste camere cu vedere de 360 de grade care captureaza imagini panoramice, de mare rezolutie, din diferite locatii din intreaga lume: drumuri, obiective turistice, plaje, etc.

Imaginile realizate se numesc "fotosfere" si le permit utilizatorilor sa aleaga o locatie de pe harta si sa vada imprjurimile ca si cum ar sta in acel loc. E cea mai buna optiune pentru a explora de la distanta o zona sau un obiectiv turistic.



Kyle F. Williams este un artist grafic cu un hobby mai putin obisnuit: el cauta imagini neobisnuite pe Google Maps, generate de erori ale algoritmilor care suprapun fotografiile realizate de camerele foto pe care Google le-a raspandit in intreaga lume.

De la trupuri dezmembrate la figurine contorsionate, aceste fotografii sunt demne de cele mai celebre filme de groaza:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”