„Se văd deja de câteva săptămâni și se vede că există o chimie între ei doi”. Cine este femeia cu care Dinu Maxer ar fi înlocuit-o pe Deea Maxer! Apropiații i-au dat de gol

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 21 ian 2024, 02:45

Apropiații i-au dat de gol

Sursa: Instagram Dinu Maxer - colaj Kanal D

Se zvonește că Dinu Maxer ar avea o nouă iubită, după ce un apropiat i-a dat de gol.

Vestea divorțului dintre Deea și Dinu Maxer a luat pe toată lumea prin surprindere. După 18 ani de relație și doi copii făcuți cu iubire, nimeni nu s-ar fi așteptat ca lucrurile să se pericliteze între ei, dar iată că ce a fost mai rău, până la urmă, s-a întâmplat.

Cine este femeia cu care Dinu Maxer ar fi înlocuit-o pe Deea Maxer

Dinu Maxer și posibila lui parteneră nouă ar fi fost surprinși într-un club din centrul Capitalei, alături de câțiva prieteni apropiați.

Atât Dinu Maxer, cât și fosta lui soție, Deea, încearcă să-și vadă de viața lor personală și să nu se mai gândească la relația care îi lega. Singura lor prioritate sunt doar copiii.

Citește și: Cine este bărbatul cu care Deea Maxer și-a petrecut Paștele, după divorțul de Dinu Maxer. Cum au fost sărbătorile pentru artist: „Sunt în perioada de acceptare”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Se pare că Dinu Maxer ar fi fost surprins în compania altei domnișoare, o femeie înaltă, tânără și cu un corp frumos, care seamănă cu Nicoleta Luciu, fosta parteneră a artistului, spun apropiații lui.

Dinu Maxer și noua lui parteneră ar fi fost văzuți aseară într-un local din centrul Bucureștiului, alături de alți prieteni apropiați. Se pare că tânăra nu este persoană publică, motiv pentru care artistul încearcă să păstreze pe cât de mult poate discreția.

Dinu Maxer a fost dat de gol de apropiații lui 

„Aseară Dinu a fost la un chef și a venit cu noua lui iubită. Au petrecut câteva ore într-un club din București.

Ei încearcă să fie cât mai discreți și să păstreze în public o oarecare distanță dar aseară, el când a venit cu ea, la masă, Dinu le-a prezentat-o prietenilor de acolo ca fiind noua lui iubită, de față cu cei apropiați el nu se mai ascunde.

Citește și: Videoclipul trist postat de Deea Maxer, după divorțul de Dinu Maxer. Semnele evidente că încă suferă după fostul soț

Ea nu este familiarizată cu lumea mondenă și pentru asta ei își doresc discreție momentan. Este cu mult mai tânără decât el. El a dansat toată noaptea cu prietenii în club, dar ea a preferat să stea la masă și să îl privească.

Din câte am înțeles ei doi se văd deja de câteva săptămâni și se vede că există o chimie între ei doi. Noua iubită a lui Dinu seamănă mult cu Nicoleta Luciu. Are părul brunet și lung, are un bust generos și este înaltă. Copia perfectă a Nicoletei” , au spus surse apropiate, conform Click.ro.