„Se vede că te forțezi”. Alexandra, acuzată că este falsă la „Bravo, ai stil”! Comportamentul agresiv de la început a dat-o de gol

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 iul 2023, 02:00

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, mai multe concurente au acuzat-o pe Alexandra că este falsă.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil! ”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, mai multe concurente au acuzat-o pe Alexandra că este falsă.

Alexandra, acuzată că este falsă la „Bravo, ai stil”

În episodul de ieri, Rebecca a menționat că Alexandrei îi place să împacheteze frumos tot ce vrea să exprime și că este foarte controlată. 

„Când e într-o discuție cu cineva și trebuie să se apere, are un scut care o face să se controleze mult mai bine. Eu nu folosesc acest scut, natural”, a declarat Rebecca.

Citește și: „Mi s-a făcut pielea de găină”. O nouă concurentă a venit la „Bravo, ai stil”! Cine este Diana și cum au reacționat restul fetelor când au văzut-o

„Se vede pe Alexandra că încearcă să se conțină, încearcă să prezinte oamenilor de acasă o variantă șlefuită a ei”, a spus Jasmine, în timpul testimonialelor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Alexandra și-a format comportamentul după Andreea și Jasmine

Jasmine a menționat, de asemenea, că Alexandra era diferită când a intrat în emisiune: o femeie mahalagioaică, pusă pe scandal, care vorbește tare și peste oricine.

Ulterior, comportamentul Alexandrei s-ar fi schimbat după ce s-a inspirat din calmitatea și bunătatea Andreei și Jasminei și după ce a văzut că și oamenii îi observă defectele de comportament.

„Se vede că te forțezi să vorbești mai lent, mai calm, mai calculat, încerci să fi ceva ce nu ești și nu doar aici, ci și în culise”, a declarat Jasmine.

Citește și: „Nu veni cu ochi de căprioară în fața noastră să spui că tu așa credeai”. Jasmine, taxată dur de jurați și de concurente după ce a copiat o ținută cu scopul de a le da peste nas colegelor ei: „Nu mă simt vinovată”

„Am văzut-o și eu că, un pic, s-a mai potolit. Și eu pe Alexandra, la televizor, tot așa am văzut-o (n.r.: mai agresivă). De când a cunoscut-o pe Jaz, parcă s-a mai potolit”, a spus Aza.

Pe de altă parte, Alexandra susține cu tărie că nu s-a schimbat, ci doar s-a mai relaxat, iar tot ce afirmă Jasmine, Andreea și Rebecca nu au legătură cu o schimbare, ci cu faptul că s-au obișnuit cu ea și nu li se mai pare că este atât de agresivă pe cât părea la început.

„S-au obișnuit cu mine. N-are nicio legătură ce au spus ele cu cine sunt eu de fapt”, a declarat Alexandra.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?