Sebi, reacție nervoasă după ce Geta l-a dus din nou la oi! Cum l-a filmat fiica mamei Geta pe soțul ei în mijlocul stânei: "Îl las în pace, nu-i arde de TikTok!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 16 aug 2023, 01:10

Reactia lui Sebi cand a ajuns din nou la oi

Sursa: Instagram

Face ce face si Getuta Sterp trage la casa parinteasca, mai exact in mijlocul oilor, in natura deoarece nu isi poate infrana aceasta pasiune.

Geta Sterp nu poate sta departe de ceea ce o însuflețește cel mai mult. Desi a promis că nu mai umbla haihui pe coclauri cu animalele, pe fiica cea mica a mamei Geta tot acolo o trage atât. Tânără și-a luat la revedere în urma cu o luna la animalele ei dragi și la mersul la stana pentru că s-a așezat la casa ei și acum, având un soț de care trebuie să se ocupe și cu care să își facă planuri de viitor, e mai greu să colinzi dealurile.

Chiar și așa, din când în când, Getuta a mai dat o fuga la mama Geta, a mai ajutat-o la scosul cartofilor, iar acum este din nou pe coclauri unde a mers la tunsul oilor. Se pare că Sebi, soțul ei, a însoțit-o și el, însă s-a putut citi pe chipul bărbatului că nu îi face deloc placere să meargă la oi.

Citește și: Prima ceartă dintre Denisa Coțolan și Iancu Sterp: "M-a sunat și a văzut! S-a supărat!"

Sebi, reactie nervoasa dupa ce Geta l-a dus din nou la oi

De fapt, el chiar i-a precizat proaspetei sale soții că este timpul să renunțe la aceasta îndeletnicire. Getuta l-a ascultat pe alocuri și chiar și-a luat și un job de birou, însă nu poate sta departe de ce îi place cel mai tare. Cu toate acestea, Sebi nu este deloc prea incantat și în momentul când Getuta a vrut să îl filmeze pentru un clip pe TikTok, Sebi a avut o reacție vehementa fiind foarte deranjat, motiv de gluma pentru fiica

mamei Geta: "Eu rad, dar nu e de ras. Iubi...ieri eram la botez, îl las în pace că nu îi arde de TikTok, ieri eram la botez, aranjați, fară stres, azi facem baie la oi și ne-am trezit și la ora 5. Și le ziceam băieților, de-asta nevasta ți-ai luat?"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Geta Sterp a promis ca o sa stea departe de oi

O să înceapă o nouă etapă din viața mea, dar m-au luat toate stările și m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin calea oilor și când trăiesc astfel de momente. Plâng de fericire, e fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit.

Dacă mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri, cu toate că mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, așa că am un nod în gât când mă gândesc că asta poate fi ultima data când vin să cobor oile de la munte”, a povestit Getuța într-un vlog inainte de nunta cu Sebastian Craciunescu.

 

 

@geta.sterp #baielaoi #GetaSterp #farmerstyle ♬ Vine toamna, pică bruma- Codruța Rodean

 

Taguri: