Se vrea răzbunare

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 23:30, în serialul “Secrete de familie”, îndrăgita producție difuzată la Kanal D, Ceylin va afla ca ucigașul tatălui său a fost ucis.

Aflați la o cină alături de familiile și prietenii lor, Ceylin și Ilgaz află, cu stupoare, că Serdar, ucigașul lui Zafer, a fost ucis. Pe de o parte familia lui Ceylin se bucură de aflarea acestei vești, considerând că s-a făcut dreptate, dar pe de altă parte, Aylin este îngrijorată că Osman ar putea fi cel care l-a ucis pe Serdar, în urma găsirii unor indicii importante care îl implică pe soțul său.

Citește și: Ilgaz încearcă să descopere cine este responsabil pentru moartea lui Serdar. Vezi online live episodul 44 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 23:30

Se vrea răzbunare

Haluk nu renunță la gândul de răzbunare împotriva procurorilor Pars, Ilgaz și a avocatei Ceylin, pe care îi consideră vinovați de moartea nepotului său.

Din dorința de răzbunare împotriva oamenilor legii, Haluk îi va face o propunere greu de refuzat lui Yekta, avocatul acestuia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ce se întâmplă cu serialul Secrete de familie! Care sunt noile ore și zile de difuzare! Telespectatorii îl vor urmări de două ori pe săptămână la Kanal D

Dacă se face vinovat Osman de moartea lui Serdar și, ce propunere îi va face Haluk lui Yekta, pentru a răzbuna moartea nepotului său, puteți afla în această seară, de la ora 23:30, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.