Sean Combs nu vrea să joace un rol negativ în CSI Miami

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:55

"Echipa CSI Miami este asemănătoare celor de la Yankees."

Succesul fulminant pe care îl are în muzică şi modă l-au determinat pe Sean "Diddy" Combs să urmeze o carieră şi în actorie.

Astfel, artistul a fost surprins într-o poză în revista “People” lângă David Caruso pe platourile de filmare a serialului “CSI Miami”. El a filmat o scenă pentru un episod care va fi difuzat în februarie 2009.

Combs, în vârstă de 39 de ani, explică într-un interviu dat revistei “People”, cum a decurs întâlnirea cu producătorii serialului: “nu vreau să joc rolul unui interpret de muzică sau a vreunui criminal.

Vreau să joc rolul unui avocat”, le-a spus el.

Este foarte încântat că face parte din echipa unei producţii de televiziune, de o asemenea anvergură. “Echipa “CSI Miami” este asemănătoare celor de la Yankees, iar eu în mijlocul lor mă simt ca un jucător de la o ligă inferioară. David Caruso este Obi-Wan Kenobi sau cam aşa ceva! M-a învăţat atât de multe şi m-a lăsat să pun o groază de întrebări.
Este un fel de antrenor al echipei.”

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: