Seara de Gala cu mari emotii si tensiuni intre concurentele emisiunii “Bravo, ai stil!” Cine a spus adio competitiei cu lacrimi siroind pe obraz?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 nov 2017, 09:35

La finalul Galei, Sabina a spus adio competitiei care i-ar fi putut aduce titlul de Cea mai stilata femeie din Romania. Desi a fost pe locul doi in clasamentul juratilor, la duel, Sabina a pierdut batalia, in urma deciziei telespectatorilor.

In urma notelor acordate de catre jurati, clasamentul o arata fruntasa pe Iuliana, cu 20 de puncte, fiind urmata indeaproape de Sabina, cu 18 puncte si de Emiliana, cu 16 puncte. Pe ultimul loc s-a pozitionat Bianca, cu 8 puncte. Dupa ce au oferit cele 3 puncte bonus din partea lui Alex Velea, Bogdan Vladau si a lui Victor Slav, clasamentul a ramas neschimbat ca urmare a faptului ca acestea au mers catre Iuliana.

La duel, alaturi de Sabina s-a aflat si Bianca. In ceea ce priveste clasamentul telespectatorilor, in ordine crescatoare, top trei arata in felul urmator: Bianca (29,3%), Emiliana (21,0%), Ramona (12,5%). Datorita faptului ca Bianca s-a clasat pe primul loc, aceasta a scapat de eliminare si automat, Sabina a fost nevoita sa paraseasca competitia “Bravo, ai stil!”.

Nu ratati show-ul “Bravo, ai stil!” difuzata de luni pana vineri, de la 16:30, si in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D!