Seara de gala, duminica, la Los Angeles! Cine sunt castigatorii celebrelor premii "Globurile de Aur"

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:57

A fost o seara de gala, dar si de amuzament.

Actorul Ricky Gervais a fost intr-o forma de zile mari iar replicile sale au facut sala sa rasune de hohote de ras. Nimic nu a ramas netaxat de simpaticul prezentator, nici macar filmul „Echipa de Investigatii”, unul dintre nominalizatii serii. Pelicula, inspirata din fapte reale, trateaza un subiect extrem de delicat. Umorul gazdei a fost cat se poate de molipsitor. Nu-i de mirare ca si laureatii premiilor au incercat sa tina pasul cu stilul impus de Gervais.

Daca in interiorul salii de spectacol, toti invitatii s-au intrecut in replici care mai de care mai inspirate, afara, pe covorul rosu, s-a dus o alta batalie.

Vedetele nu s-au putut prezenta oricum la o astfel de seara de gala. S-au intrecut in tinute care mai de care mai futuriste sau extravagante. Jane Fonda a mizat pe o rochie alba, cu volum in partea de sus, care i-a evidentiat silueta pe care o are la cei 78 de ani.

Mult mai tinerele ei colege au facut, insa, senzatie cu sclipici sau cu vesminte care faceau sangele domnilor sa clocoteasca. Un exemplu este frumoasa Kate Hudson, ce a purtat o tinuta roz, din doua piese, ce a lasat la vedere abdomenul extrem de tonifiat al actritei.

O alta vedeta care a colectionat priviri admirative a fost si Jenifer Lopez. Cu o tinuta galben-mustar, extrem de eleganta dar si sexy, actrita a mizat aseara pe o atitudine misterioasa si o rochie care a lasat piciorul la vedere.

Nonconformista cum o stie o lume intreaga, Lady Gaga a socat aseara prin tinuta clasica ce aducea aminte de stilul Marilyn Monroe. De altfel, cantareata a avut parte de o mare surpriza cand s-a trezit castigatoare a unui Glob de Aur drept recompensa pentru rolul jucat intr-o miniserie de televiziune.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O

tendinta incontestabila a serii a constat in alegerea insotitorilor. Cele mai multe dintre vedete au defilat pe covorul rosu alaturi de familie. Jamie Lee Curtis a stat in fata bliturilor alaturi de fiica ei, Annie, in timp ce starul din „Creed” a venit insotiti de 4 frumuseti, numai una si una. Stallone a stralucit la propriu, incadrat de cele 3 fiice ale sale, dar si de sotie, care nu se diferentia in niciun fel de frumusetile cu varsta medie de 20 de ani, ale cuplului.

Premiile Globul de Aur ofera an de an indicii clare despre preferatii Oscarurilor. Iar anul acesta, actorul Leonardo di Caprio ar putea avea o sansa mare la mult ravnita statuta. El a castigat aseara Globul de Aur pentru rolul din drama „The Revenant”, film care, de altfel, a luat si Globul de Aur pentru cea mai buna pelicula.

Dupa castigarea Globului de Aur, drama „The Revenant” este cotata acum ca fiind marea favorita in cursa pentru Oscaruri, eveniment ce va avea loc la sfarsitul lunii viitoare.