Seara de top pentru Kanal D! Dezvaluirile facute de Diana Belbita, la “WOWBiz”, au incins audienta si au plasat Kanal D pe primul loc, pe toate targeturile

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 apr 2018, 15:07
video Foto(4)

Luni, 23 aprilie, Kanal D a fost lider incontestabil de audienta cu late night show-ul “WOWBiz”, pe toate categoriile de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Peste un milion de romani au urmarit aseara emisiunea prezentata de Andreea Mantea si Victor Slav, in care Diana Belbita, concurenta recent eliminata de la “Exatlon”, a pasit in platoul show-ului si a vorbit despre experienta traita pe platourile de filmare din indepartata Republica Dominicana.

Cu o cota de piata de peste 20%, atat pe targetul Comercial, cat si pe segmentul de public National, Kanal D s-a clasat pe primul loc, pe podiumul televiziunilor din Romania.

Aseara, in intervalul 23:04 – 00:37, Kanal D a inregistrat 4,4% rating si 22,0% cota de piata, in randul publicului de la orase, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 4,8% rating si 20,8% cota de piata, la nivelul populatiei din intreaga tara, si 4,0% rating si 17,3% cota de piata, in randul telespectatorilor de la orase.

Pe intreaga durata de difuzare a show-ului “WOWBiz”, in fiecare minut, peste 800.000

de romani din intreaga tara au urmarit cu sufletul la gura dezvaluirile incendiare facute de Diana Belbita. In minutul de maxima audienta, peste un milion de telespectatori (1.276.000) urmareau cel mai iubit late night show. 

 

 

 

 

Source: Kantar Media Romania

Date: 23.04.2018

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.