Seara incendiara, la Gala “Latino Party”! Tensiunile ating cote maxime in aceasta editie eliminatorie "Bravo, ai stil! All Stars"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 apr 2018, 09:00

O editie incendiara “Bravo, ai stil! All Stars” incepe astazi, de la 23:15, la Gala cu tematica “Latino Party”.

Cele opt concurente ramase in competitie sunt gata sa-si apere locul in concurs, in aceasta seara de Gala care va fi eliminatorie.

“Cea mai spectaculoasa aparitie de pana acum, cu stil! Ai dansat … (…) Tinuta este spectaculoasa, se vede ca ai muncit, ca este stilizata, n-ai venit cu o rochita cu volanase penibila! Ai venit bine! Bravo!”, este comentariul lui Catalin Botezatu adresat unei concurente, singura care va obtine calificative maxime din partea juratilor.

Cum se vor prezenta concurentele, cum vor arata momentele si tinutele acestora, dar mai ales, care va fi deznodamantul acestei Gale si cine va fi concurenta care va parasi competitia “Bravo, ai stil! All Stars”, aflati in aceasta seara, la Gala “Latino Party”, de la 23:15.
 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.