Sebastian a vărsat lacrimi amare după ce Roberta a pus relația pe pauză: „Mă jur că m-a terminat”. Ce s-a întâmplat după încheierea filmărilor

Autor: Diana Bostan

Sebastian a vărsat lacrimi amare în ”Casa iubirii”

Sursa: Kanal D

Ediție plină de lacrimi a emisiunii ”Casa iubirii”. După mesajele primite, Roberta a pus relația cu Sebastian pe ”pauză”.

În ediția de joi, 13 iunie, Roberta a luat o decizie dificilă în ceea ce privește relația cu Sebastian, în timp ce Robi vrea să întrerupă orice legătură cu Virginia. Iată ce s-a întâmplat!

Au curs lacrimi în ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”

Mai multe răsturnări de situație au avut loc astăzi, 13 iunie, în ”Casa iubirii”. După ce Robi a pus punct oricărei apropieri de Virginia, Roberta a luat decizia de a pune relația cu Sebastian pe pauză.

Citește și: Roberta a cedat! Mesajele primite au adus-o la limita răbdării: „Nu mă simt bine nici fizic, nici în general”

Sebastian a chemat-o pe Roberta în camera roșie, însă tânăra s-a arătat extrem de afectată de ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile. Concurenta susține că a primit mai multe mesaje în legătură cu Sebastian, mesaje ce o fac să renunțe la relația cu el.

Deși Sebastian a insistat în camera roșie, Roberta nu a dorit să-i spună despre ce e vorba, motiv pentru care își dorește o pauză.

Sebastian a plecat din camera roșie cu ochii în lacrimi, izbucnind în plâns în momentul în care a ajuns în casa băieților. În momentul în care privirile celor doi s-au întâlnit pe conexiune, au izbucnit amândoi în lacrimi. Cei doi s-au privit timp de minute bune cu ochii în lacrimi, însă fără a vorbi unul cu celălalt.

Sebastian nu-și vede locul în ”Casa iubirii” fără Roberta

Deși părea extrem de afectată, Roberta nu a dorit să deschidă acest subiect în casa fetelor. Mai mult decât atât, nu a dorit să-l pupe sau să-l îmbrățișeze pe Sebastian în momentul în care a părăsit camera roșie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

După terminarea filmărilor, Sebastian nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns în fața băieților. Acesta le-a mărturisit că nu poate sta fără Roberta și că atitudinea ei l-a rănit extrem de mult.

Citește și: Radu de la ”Casa iubirii”, noi declarații despre Cristina: „Îmi e dor”. Motivul pentru care nu o poate da uitării

Sebastian: Bă nu mai pot, fraților, credeți-mă! Chiar n-am mai pățit. M-a terminat, m-a terminat, mă jur că m-a terminat. 

Robi a dezvăluit faptul că Sebastian are pe suflet mai multe lucruri și că nu se simte așa doar din cauza Robertei. Băieții au încercat să-l încurajeze pe Sebastian și să-l facă să uite cele întâmplate în camera roșie.

Aici puteți viziona momentul din partea a doua a ediției de joi, 13 iunie, a emisiunii ”Casa iubirii”: