Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"

Autor: Diana Tilă
video Foto(4)

Sebastia a făcut declarații neașteptate despre Roberta. Ce dezvăluiri a făcut concurentul.

Răsturnare de situație în Casa iubirii, joi, 4 iulie. Sebastian a dezvăluit care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care a decis să pună punct relației cu Roberta. Concurenta a rămas fără cuvinte.

Citește și: Alexandra joacă la două capete. Robi și-a dat seama ce planuri are tânăra: "L-a folosit pe Gagea, ca să-l incite pe Patrick!'' Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii vineri, 5 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

De ce s-a despărțit Sebastian de Roberta?

Tensiunile dintre Roberta și Sebastian nu se mai termină. Cei doi concurenți continua să se atace ori de câte ori au ocazia. Astfel, în ediția de joi, 4 iulie, a emisiunii Casa iubirii, Sebastian i-a dezvăluit Andreei Mantea de ce a decis să pună punct relației cu Roberta, însă nu a renunțat la reproșuri.

''Sincer, mi-e greu să răspund acum la întrebarea asta. Am ajuns la concluzia că suntem două persoane care ne dorim foarte multe, doar că nu putem fi împreună, pentru că eu am îndurat niște aspecte foarte importante, pe care nu le vedeam, eram îndrăgostit de ea. I-am spus și ea în continuare spunea: <Tu nu te vezi!Arunci doar în mine>, ceea ce face și în prezent. Am deschis ochii, puțin mai tare, și vreau să mă pun pe primul loc, când am simțit că mă duc pe al doilea, m-am pierdut pe mine de tot și până la urmă,

toți avem nevoie de fericire.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Îmi pare rău cum am ajuns și postura în care a ajuns să se pună legat de subiectul cu Robi, de astăzi.

Sper ca absența mea în viața ta să-ți aducă liniștea pe care iubirea nu a putut să ți-o ofere.'', a dezvăluit Sebastian.

După declarațiile controversate ale lui Sebastian, Andreea Mantea a vrut să afle dacă acesta își dorește o nouă concurentă în Casa iubirii, de care să se apropie, având în vedere că nu își mai dorește să repare relația cu Roberta.

"Nu pot să zic că aștept fată nouă, pentru că nu pot să ies dintr-o relație și să intru imediat în alta.

Eu încă am sentimente față ea și oriunde mă duc e în capul meu.", a mai declarat Sebastian.

Citește și: Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Pentru a vedea ce a mai declarat Sebastian despre relația lui cu Roberta, urmăriți materialul video de mai jos.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.