Sebastian Chitosca a ajuns acasa, in Germania, la familia lui. IMAGINI emotionante de la aeroport cu Faimosul si familia lui. Cum l-a asteptat sotia lui?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 iul 2022, 02:55
Cum a fost intampinat Sebastian Chitosca la aeroport

Dupa un zbor de 16 ore, Sebastian Chitosca a ajuns in Germania la familia lui. Ce spune Faimosul de la Survivor despre revenirea in Romania?

Sebastian Chitosca a publicat primele imagini cu el si familia care l-a asteptat la aeroport in Germania, mai exact la Dusseldorf. Faimosul a fost intampinat de catre sotia lui, Alexandra, de fratele sau si de parintii lui. Alexandra l-a asteptat pe Sebastian cu un tort si a fost imbracata in rosu, semn distinctiv al Faimosilor. Inca din avion, Sebastian a marturisit ca abia asteapta sa ajunga acasa, in sanul familiei care i-a lipsit foarte mult.

Insa, el si-a asigurat fanii ca in weekend va veni si la Bucuresti.

Sebastian Chitosca a ajuns in Germania. Cine l-a asteptat la aeroport 

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. CAT este PREMIUL CEL MARE la Survivor Romania 2021?

Sebastian Chitosca a fost ultimul concurent eliminat inaintea Jocurilor Individuale, de aceea fostul Faimos regreta foarte mult faptul ca nu a ajuns in aceasta etapa pentru ca se considera foarte bun pentru a face fata si a lupta pentru Marele Premiu Survivor Romania in valoare de 50 000

de euro si pentru TROFEU. Insa, daca el nu a reusit asta, ii deleaga sarcina lui Zanni care inca se afla in competitie si lupta cot la cot cu Maria Chitu, Elena Marin, Marius Craciun, Albert Oprea si Andrei Dascalu. "Chiar dacă eu am plecat de acolo, tu, Zanni, reprezinți încă prezența mea acolo. Doar dacă vii acasă învingător, toate rănile pe care le am îmi vor trece. Big
respect. Te iubesc și te aștept acasă învingător! Acum realizez și regret enorm că am părăsit competiția.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cand e MAREA FINALA SURVIVOR ROMANIA 2021 si cine intra in cursa pentru Marele Premiu

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Cand e FINALA Survivor Romania 2021. CINE sunt cei sase concurenti ramasi in lupta pentru TROFEU

In cursa catre Marea Finala ce se va desfasura pe 10 iulie incepand cu ora 20, au mai ramas sase concurenti.

Toti lupta pentru Trofeul Survivor Romania 2021 si pentru premiul in valoare de 50 000 de euro pus la bataie. Zannidache, Elena Marin, Maria Chitu, Marius Craciun si Andrei Dascalu sunt gladiatorii care au ramas in competitia Survivor Romania 2021 si care incepand de astazi se lupta la Jocurile Individuale. Daniel Pavel a facut anuntul mult asteptat de catre concurenti inca din Consiliul de Eliminare:" Ați rămas șase supraviețuitori.
Doi în echipa Faimoșilor și patru în echipa Războinicilor. Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius și Andrei, de săptămâna viitoare trecem la individuale. Veți avea jocurile individuale. Fiecare dintre voi trage pentru el, pentru ceea ce înseamnă rămânerea în competiție, din punct de vedere psihic, fizic și mental."

Toti cei sase concurenti lupta pentru PREMIUL CEL MARE in valoare de 50 000 de euro. Cine va reusit sa puna mana pe TROFEU si pe premiu, vom vedea cu sufletul la gura pe 10 iulie de la ora 20:00 pe Kanal D!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.