Sebastian Chitosca, criticat dur dupa ce si-ar fi chelutit toti banii pe o masina! Ce raspuns le-a dat Faimosul haterilor

Autor: Alice Popescu
Sebastian Chitosca si-a cumparat o masina noua
Sursa: Instagram

Sebastian Chitosca nu scapa de criticile internautilor care observa diferite detalii la fostul Faimos si nu contenesc a-l pune la zid.

Unul dintre cei mai buni competitori de la Survivor Romania 2021, Sebastian Chitosca care s-a facut remarcat in urma formei fizice de invidiat pe terenul din cadrul competitiei, se afla acum in Germania acolo unde s-a stabilit impreuna cu familia lui. De cateva saptamani, fostul Faimos posteaza pe Internet diferite filmulete in care ii gateste sotiei sale Alexandra. Tanara merge la munca si atunci sotul ei, Sebastian se gandeste mereu sa ii faca surprize frumoase pregatindu-i diverse bucate cu care o asteapta.

Insa nu toti internautii care il urmaresc pe canalul lui de Youtube apreciaza ceea ce face si mai mult, il critica pentru faptul ca sta acasa degeaba in loc sa isi caute un loc de munca.

Sebastian Chitosca, pus la zid de internauti dupa ce si-a schimbat masina

Citeste si: Sebastian Chitosca, taxat dur de fani: "Tu stai acasa si nevasta-ta baga munca la fabrica..." Cum a ajuns Faimosul de la Survivor Romania sa isi supere urmaritorii din online

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Chitoșcă, te știu de când erai la Steaua și mi-a plăcut de tine și la Survivor, dar sa îti trăiască familia, tu stai toată ziua acasă pe live-urile astea sau pe calculator și nevastă-ta baga munca la fabrica... Pune mâna și fă-te antrenor personal, ceva legat de sport, de ce te pricepi tu mai bine și lasă prostiile astea.  Termină cu prostiile bro și găsește-ți ceva de muncă, sau fă ceva în zona media dacă tot ești cunoscut acum.

Banii de la Survivor se duc la un moment dat. Fii bărbat si vezi încotro o iei."

Insa asta nu este tot, Sebastian fiind pus la zid dupa ce si-a achizitionat o masina mai mare. Mai multi internauti au reactionat si i-au spus ca nu est ein regula sa isi cheltuiasca banii pe masini. Insa Sebastian Chitosca le-a raspuns frumos celor care i-au lansat cateva comentarii dure si i-a informat despre ce a facut exact cu banii: "„Eu am mai avut un A5( n.r.

– Audi A5) și, înainte să merg la Survivor, l-am vândut, pentru că voiam să ne luăm o mașină automată și cu un motor mai mare, să putem călători. Ăsta a fost planul nostru. Am avut un A5 la fel. Dacă nu mă credeți, întrați pe Instagramul meu și vedeți. A fost alb, în patru uși. Cu banii de la Survivor nu ne-am cumpărat mașină. Chiar dacă ar fi să-mi cumpăr mașină cu banii de la Survivor, unde văd a fi problema, unde văd a fi invidia?