Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021 a trecut prin momente dureroase. Faimosul a renunțat la cariera în fotbal pentru o persoană dragă: ”Trăiesc doar pentru fratele meu”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 21 iul 2022, 18:55
Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021 a trecut prin momente dificile
Sursa: Instagram

Sebastian Chitoșcă a renunțat la cariera de fotbalist doar pentru fratele său. Faimosul a vorbit despre cea mai dificilă etapă din viața sa.

Sebastian este cel mai nou concurent de la Survivor România 2021. Sebi are 28 de ani și s-a alăturat echipei Faimoșilor împreună cu Ana Porgras, fosta gimnastă. Faimosul a demonstrat de la intrarea în competiție că este foarte puternic și poate aduce puncte prețioase echipei sale. În trecut Sebi a fost fotbalist, a jucat la echipa Steaua București, însă a fost nevoit să renunțe din motive personale.

Sebastian de la Survivor România 2021, mărturisiri cutremurătoare

La 18 ani, Sebastian Chitoșcă a făcut parte din echipa națională, a fost nevoit să renunțe la cariera pe care o avea în fotbal după ce fratele său a suferit un accident și a intrat în comă. Pentru a-și ajuta fratele, Faimosul a plecat în Germania, unde s-a angajat într-o vopsitorie auto pentru a-și întreține fratele care avea mare nevoie de îngrijiri medicale și tratamente costisitoare.  

”Am venit la Survivor cu o poftă de fi din nou competitiv, pentru că m-am retras din sport de un an de zile. Îmi era dor să fiu din nou competitiv”,   a declarat Sebastian Chitoșcă la intrarea în competiția Survivor România 2021.

Citeste si: Motivul cutremurator pentru care Sebastian Chitosca a renuntat la fotbal la numai 26 de ani! Familia noului Faimos de la Survivor Romania a trecut prin momente cumplite de viata si de moarte

Sebastian Chitoșcă, motivul pentru care a renunțat la fotbal

Într-un interviu, fostul fotbalist a vorbit despre cum a renunțat la cariera de succes pe care o avea și a explicat, pe larg, motivul din spatele acestei decizii care i-a schimbat viața.  

”Niciodată nu m-am gândit că doar la 26 de ani o să pun stop unei cariere destul de ok.

Am fost la diferite cluburi importante unde am și jucat multe meciuri la nivel de liga I.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Niciodată nu știi ce probleme pot să apară în familie și pentru mine familia a fost mereu pe primul loc. Mereu am lăsat de la mine pentru familie. Trecând printr-o cumpănă foarte grea cu fratele meu, am decis că este momentul să mă retrag din sport pentru a fi alături de el. Fiind o problemă destul de gravă, între viață și moarte, e mai important să câștigi viața fratelui tău decât să câștigi meciuri sau faimă”, a declarat Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, înainte de a pleca în Republica Dominicană. 

Citeste si: Tensiuni mari in jocul de imunitate! Starlin si Sebastian sar la bataie dupa incheierea traseului!

Fratele lui Sebastian de la Survivor România, la un pas de moarte

Faimosul a trecut prin momente dificile, fratele său a fost la un pas de moarte după o altercație la o terasă, iar viața întregii familii s-a schimbat din acel moment. Din fericire, tratamentele și recuperarea au funcționat, căci starea tânărului este mula mai bună decât anticipau medicii. După nefericitul incident, specialiștii spuneau că fratele lui Sebastian de la Faimoși nu avea mari șanse de supraviețuire.  

”Spre binele nostru, în proporție de 90 la sută fratele meu este foarte bine. Avea 1 la sută șase să trăiască sau să rămână legumă. Dumnezeu a fost cu el, cu noi. Acum este stabil, merge pe picioarele lui, vorbește. 

Fratele meu este stabilit în Germania de peste șapte ani. În concendiul de acum un an și jumătate a venit în România, a fost la o terasă cu niște prieteni și acolo se ivise un scandal. Fratele meu tot timpul a fost un gen de om căruia nu i-a plăcut să vadă oamenii că se ceartă, a auzit de la ce a plecat discuția, de la o notă de plată și s-a oferit să dea el banii. Le-a dat banii și nota era mai mică decât suma pe care a dat-o el și aștepta restul, diferența era destul de mare. Oamenii fiind sub influența alcoolului nu a vrut să mai dea banii înapoi, fratele meu s-a iritat și a spus câteva cuvinte, iar când s-a întors a primit un pumn în zona urechii, a căzut cu capul de terasă și acolo a rămas”,  a povestit Sebastian Chitoșcă. 

Sebastian Chitoșcă s-a înscris la Survivor România pentru fratele său

Sebastian Chitoșcă și-a susținut fratele pe parcursul celor mai dificile momente din viața lui. S-a înscris la Survivor România pentru fratele său.

”Sunt clipe foarte grele de o perioadă de o lună jumate, când eu am stat lângă patul lui de spital. Nu mi-am imaginat niciodată că îl văd plecând bine de acasă și la trei ore să fie aproape mort, era în comă de gradul IV. Pentru el aș vrea să fac asta, pentru că am rnunțat la viața meu pentru el și trăiesc doar pentru el acum”, a declarat Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021, printre lacrimi. 

Citeste si: Catalin Morosanu s-a luat grav de Sebastian Chitosca, noul concurent de la Survivor Romania dupa ce a fost acuzat ca ar avea o relatie cu Elena Marin! Scandal de proportii in tabara Faimosilor

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.