Sebastian Chitoșcă, dezvăluiri incredibile despre strategiile pe care Elena Marin le face la Survivor România 2021: ”Pe Ștefan l-a acaparat ușor...”

Autor: Ana Dinu
Sebi, despre alianta făcuta de Elena Marin

Sebastian Chitoșcă a rupt tăcerea și a făcut dezvăluiri despre strategiile pe care Elena Marin le face în tabără. Faimosul este de părere că coechipera sa încearcă să pună bazele unei noi alianțe.

Înainte de primul joc de imunitate al săptămânii problemele din tabăra Faimoșilor nu par că se vor termina. Sebastian Chitoșcă a dezvăluit că Elena Marin încearcă să pună bazele unei noi alianțe în echipa lor, iar primul vizat este Ștefan.

Sebi, despre alianța pe care Elena Marin vrea să o construiască la Survivor România 2021

La un moment dat,  Sebi era cel vizat care încerca să pună bazele unei alianțe alături de Zannidache, iată că acum rolurile s-au schimbat iar Elena Marin este cea care încearcă să-i tragă pe noii concurenți

după ea. Primul vizat este Ștefan, care s-a apropiat foarte mult de coechipiera sa, ba chiar au fost surprinși noaptea în pădure discutând. Zannidache a auzit conversația celor doi în care spuneau că el și Sebi vor pune bazele unei strategii prin care vor încerca să piardă jocul de imunitate pentru a-i elimina pe noii concurenți.

”Ștefan când s-a dus cu Elena să vorbească, că sunt ei siguri că o să facem blat să pierdem ca să dăm pe cineva afară, niciodată nu o să-mi dau punctul pe traseu să fiu penibil

ca să ajung să dau pe cineva afară”,
a mărturisit Zannidache.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de vineri, 30 aprilie 2021 -VIDEO. Raluca Dumitru, dezvăluiri despre Cucu: „Când nu te aștepți...”

Sebi este de părere că Elena Marin nu v-a reuși să-i tragă după ea și pe noii concurenți, deși încearcă să le câștige încrederea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Este foarte fericită, normal pentru că încearcă noi alianțe, dacă pe Ștefan l-a acaparat ușor, pe Cucu și pe Andreea încă nu are curaj, decât să le răspundă sau să-i îndrume cu ce trebuie să facă prin camp.

Ba mai mult, aseară îi spunea lui Cucu ca la un copil mic ”când dormi să-ți bagi hanoracul în pantaloni că te poate trage curentul la spate”, băiatul a fost politicos și i-a spus ”mulțumesc” și ea cu zâmbetul ăla ”cum mare drag.”, a spus Sebi deranjat de atitudinea Elenei Marin.

Sebi s-a simțit ofensat de comportamentul și atitudinea pe care Elena Marin o adoptă față de noii concureți pentru a-i atrage de partea ei și pentru a construi o alianță împotriva concurenților vechi din echipa sa.

Deși Ștefan a fost acaparat ușor de Elena, Sebi nu crede că cei doi concurenți care s-au alăturat echipei se vor da de partea Elenei.

Citeste si: Cine este si cum arata sotia lui Bogdan Urucu de la Survivor Romania 2021! Razboinicul este unul dintre cele mai apreciate modele

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.