Sebastian Chitosca, fostul Faimos de la Survivor Romania, revedere emotionanta cu fratele lui, dupa sase luni petrecute in Dominicana! "El este cu adevarat un supravietuitor"

Autor: Ana Filip
Actualizat: 03 iul 2021, 13:09
sebastian chitosca Foto(4)
Sebastian Chitosca si-a revazut familia
Sursa: Instagram

Sebastian Chitosa a revenit in sanul familiei sale, dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania. Cea mai emotionanta revedere a fost cea cu fratele sau!

Sebastian Chitosca a fost de departe unul dintre cei mai buni si puternici concurenti de la Survivor Romania 2021, care a facut fata cu brio traseelor dificile si conditiilor precare din jungla Dominicana, vreme de sase luni de zile, insa visul lui de a ajunge in marea finala a concursului s-a incheiat in urma cu o saptamana, cand a fost eliminat din competitie.

"Știam, am presimțit că se va întâmpla lucrul ăsta.

Le-am spus tuturor că simt că voi pleca acasă. Chiar voiam să-mi testez abilitățile sportive cu un artist care are inimă de sportive și ăsta a fost singurul obiectiv pe care nu mi l-am îndeplinit aici.
Nu am spus niciodată că am un vis să câștig. Am plâns, am râs, am trecut prin multe lucruri. Îi respect pe cei de acasă că m-au susținut până acum.
Consider că meritam să ajung mai departe. Sunt și fericit că mă duc acasă, la familie. Nu credeam că voi rezista atâtea luni fără ei”,
a marturisit Sebastian, in consiliul de eliminare de la Survivor Romania.

Sebastian Chitosca, revedere emotionanta cu familia sa! Ce dezvaluiri a facut Faimosul despre fratele sau!

La scurt timp dupa plecarea sa din competitia Survivor Romania, Sebastian Chitosca a tinut sa le transmita cateva cuvinte de multumire tuturor celor care l-au sustinut pana atunci in concurs.

Acesta a recunoscut ca a trecut prin cea mai frumoasa experienta din viata sa.

"Cea mai frumoasa și puternica aventura din viața mea a luat sfârșit. Va mulțumesc din suflet pentru toată susținerea voastră. In cel mai scurt timp voi face un live dedicat vouă. Va iubesc!", le-a transmis Sebastian sustinatorilor sai din mediul virtual.

De curand, Sebastian, fostul Faimos de la Survivor Romania, a ajuns in sanul familiei sale, insa continua sa tina legatura si cu fanii sai din mediul online, carora a tinut sa

le impartaseaca si cateva lucruri importante despre fratele lui, caruia i-a dus enorm dorul in perioada petrecuta in Dominicana, stiind ca acesta trecuse printr-o mare cumpana a vietii sale, dupa ce a fost la un pas de moarte.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"El este cu adevărat un supraviețuitor, acum aproximativ 2 ani după un accident fratele meu a stat aproximativ 1 luna jumate in coma, șansele lui de a supraviețui erau de 6%. Însă după 2 operații pe creier fratele meu a luptat și doar cu ajutorul lui Dumnezeu el a supraviețuit! Te iubesc Bro!", a scris Sebastian pe contul lui de Instagram.

Citeste si: Sebastian Chitosca a ajuns acasa, in Germania, la familia lui. IMAGINI emotionante de la aeroport cu Faimosul si familia lui. Cum l-a asteptat sotia lui?

Desi isi dorea enorm sa revina in sanul familiei sale, deoarece ii era foarte dor de sotie, de parinti si de fratele sau, Sebastian Chitosca a marturisit insa ca a inceput deja sa simta lipsa momentelor petrecute in jungla din Dominicana.

"Băi, mi-e dor de junglă! M-am trezit acasă și nu îmi vine să cred că după șase luni jumate sunt acasă și sincer mi-e dor de jungla aia, mi-e dor să mă trezesc cu o șopârlă pe față. În weekend ne vedem pe la București", a spus Sebastian, potrivit wowbiz.ro

Citeste si: Ce a patit Sebastian Chitosca cand a ajuns acasa: "M-am trezit acasa si nu imi vine sa cred..."

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.