Sebastian Chitoșcă, mesaj dur pentru Zanni: „Nu mai suntem prieteni”

Author: Lavinia Medrea
Sebastian Chitoșcă și Zanni, prietenie încheiată?!
Sursa: Instagram

Sebastian Chitoșcă i-a transmis lui Zanni un mesaj dureros pe rețelele de socializare. Iată cum stau lucrurile între cei doi acum

Sebastian Chitoșcă i-a transmis un mesaj dur lui Zanni. Deși cei doi s-au înțeles din prima, erau foarte apropiați și au făcut o echipă foarte bună la „Survivor România 2021”, oamenii au început să fie curioși despre prietenia lor, după ce Sebastian Chitoșcă a ieșit din competiția de supraviețuire la propunerea lui Zanni.

Cu toate că mulți admiratori ai celor doi concurenți au privit acest lucru ca pe un gest de trădare, cei doi au explicat faptul că acest lucru nu le-a afectat prietenia în niciun fel.

Cu toate astea, urmăritorii au insistat cu întrebările despre prietenia celor doi până când Sebastian Chitoșcă a explodat:

„Oameni buni, suntem doi oameni la 2000 km distanță, e clar că nu ne putem vedea, dar vorbim prin mesaje.

Oamenii se așteptau să rupem live-urile împreună. Dacă se întâmpla chestia asta pe care o vor ei, începeau să zică: bă milogule...

Nu e președintele României Zannidache. Eu îl cunosc mai bine pe el decât mulți alții care se dau prieteni cu el. Nu e femeia mea să vorbesc zilnic cu el, dar vorbim. Clar avem proiecte împreună, dar ele trebuie să se așeze. Ne mai sunăm și ne amuzăm de mesajele oamenilor”,   a declarat Sebastian Chitoșcă acum ceva timp. 

Citeste si: IREAL! Cosmin Stanciu, desprins parca din filmele cu shaolini. Cum "zboara prin aer" fostul Faimos de la Survivor Romania 2021 cu o lovitura de karate

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În prezent, Sebastian Chitoșcă i-a transmis un mesaj lui Zanni care i-a pus la îndoială pe urmăritorii lor.

Sebastian Chitoșcă, mesaj dur pentru Zanni!

Sebastian Chitoșcă a postat pe Instagram mai multe InstaStory-uri în care s-a tot ținut de șotii. Sebastian a văzut un bolid de lux care părea să fie pe gustul lui Zanni, l-a pozat și l-a postat pe InstaStory, glumind despre faptul că Zanni ar fi venit în Germania, acolo unde Sebastian Chitoșcă este stabilit, fără să spună nimic.

Citeste si: Elena Marin trece printr-o perioada grea. Motivul pentru care nu a mai fost prezenta in mediul online: "Nu voi da mai multe detalii pentru ca nu am luat o hotarare..."

„Zannidache, ai venit în oraș la mine și nu ai zis nimic. Gata, cât să mai țin și să le zic oamenilor că încă suntem prieteni.

Nu mai suntem prieteni, gata!”,  a spus Sebastian Chitoșcă într-un InstaStory. 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.