Sebastian Chitosca, primele declaratii dupa despartirea de sotia sa! Alexandra a solicitat ordin de restrictie impotriva lui pentru 6 luni! Ce s-a intamplat de fapt intre cei doi soti?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 30 sep 2021, 19:29

Fostul concurent de la Survivor Romania a vorbit in exclusivitate la Teo Show, despre cauzele despartirii de sotia sa!

La cateva luni de la revenirea din competitia Survivor Romania, Sebastian Chitosca se confrunta cu cea mai neagra perioada din viata sa. Fostul Faimosi a anuntat de curand ca s-a despartit de sotia sa si ca trece prin momente cumplite de tristete, deoarece nu se astepta niciodata la asa ceva.
In ciuda faptului ca isi iubea enorm sotia si isi dorea sa isi intemeieze impreuna o familie frumoasa cu cel putin un copil, Alexandra, sotia sa, a decis sa puna capat casniciei lor, dupa sapte ani.

Sebastian Chitosca, primele declaratii dupa despartirea de sotia sa!

Fostul Faimos de la Survivor Romania a recunoscut faptul ca se temea de acest verdict cumplit inca de cand se afla in Republica Dominicana, fiind constient ca sotia sa ii va duce lipsa si totodata relatia lor va avea de suferit.
Invitat in platoul Teo Show, Sebastian Chitosca a marturisit ca a realizat ca relatia lor se va destrama inca de cand a revenit din Dominicana, deoarece a simtit-o pe Alexndra extrem de distanta si rece fata de cum era inainte.

Tanarul a incercat din rasputeri sa isi salveze casnicia, cerandu-si deseori iertare pentru absolut toate greselile pe care le-a facut in toti cei sapte ani de mariaj, insa toate eforturile sale au fost in zadar, caci decizia radicala a Alexandrei era deja luata.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă s-a despărțit de soția sa?! Fostul Faimos, cu ochii în lacrimi: "E foarte grav. Alexandra era..."

"In ultimii doi ani jumate de relatie, dupa ce s-a intamplat cu fratele meu, mi-am gasit refugiul in gaming, în jocuri, si petreceam foarte mult timp la calculator. Au trecut luni fara sa-mi dau seama, ma lasasem de fotbal, pasiunea mea cea mai mare, fratele meu chiar daca a trait, pentru mine murise, pentru ca nu mai e acelasi om. Nu mi-am gasit refugiul langa ea, mi-am gasit refugiul in alte lucruri.

Asta am realizat asta cat am stat in jungla si cand am ajuns acasa i-am spus.", a spus Sebastian.

Intrebat cum s-a intamplat despartirea, Sebastian Chitosca a marturisit ca venise in tara pentru cateva zile pentru un proiect si pentru o lucrare dentara, iar sotia sa ramasese in Germania, acolo unde lucra. Sebi a spus ca a simtit ca in acest timp se va intampla ceva rau cu mariajul lor.

Iar cand a ajuns inapoi in Germania, acesta a primit un mesaj de la sotia sa in care ii reprosa toate greselile facute in timpul casniciei lor si i-a cerut sa stea o perioada separati. Mai mult decat atat pentru ca sotia sa nu-i lasase cheile apartamenului in care locuiau, Sebi a fost nevoit sa sparga butucul si sa anunte politia si de aici lucrurile au capatat o cu totul alta turnura.
Acesta a spus ca sotia sa a solicitat, influentata fiind, un ordin de restrictie pentur sase luni pentru ca ei sa nu se mai poata intalni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Eu am sunat la politie sa informez ca eu fac asta si m-a intrebat motivul pentru ac sotia nu mi-a lasat cheie si a plecat de acasa. Eu i-am spus tatălui ei, care i-a spus ei si ea s-a dus la politie să spuna ca ea, de fapt, nu e disparuta. Si au intrebat-o de ce a plecat de acasa si ea a spus ca a luat o decizie si că i-a fost frica de reactia mea si ca a plecat la mama ei.
Politia de acolo e foarte stricta, nu sta la discutii! Pentru ca a spus ca ii este frica de reactia mea mi-au dat ordin de restrictie 10 zile fata de ea. Atunci a fost ultima oara cand am vazut-o. I-am dat cheile si i-am spus, plangand: Băi, Alexandra, nu-mi vine să cred că tu ești cu tatal tau vitreg langa tine, tu esti cu niste oameni care te invata niste chestii sa le faci, cand noi n-am avut ce pune pe masa, oamenii astia nu erau absolut nicaieri, doar eu si cu tine am trait chestiile astea", a mai adaugat Sebastian Chitosca.

Citeste si: Despărțirea momentului în showbiz! Sebastian Chitoșcă și Alexandra, soția lui, și-au spus ADIO. Fostul concurent de la Survivor a făcut primele declarații: "Mi-a zis direct: divorț"