Sebastian Chitosca, pus la zid de catre Faimosi! Reactia Elenei Marin dupa cel mai nou conflict de la Faimosi

Autor: Alice Popescu
Culita Sterp, enervat pe Sebastian Chitosca

Vrand nevrand, Faimosii sunt impartiti in doua tabere si putini sunt cei care incearca sa fie neutri in conflictele pe care concurentii le au in camp.

Inaintea meciului de Recompensa din aceasta saptamana, Faimosii au parte de un nou conflict in tabara si multora nu le vine sa creada ca este vorba de cea mai dura alianta care s-a facut pana acum la Survivor Romania 2021 si anume cea formata din Zanni, Sebastian Chitosca, Cosmin Stanciu si Culita Sterp. Mai mult, cel care s-ar fi enervat foarte tare si a rabufnit a fost Culita Sterp.

Si bineinteles ca Elena Marin nu a ramas indiferenta la tot ce s eintampla in echipa ei, mai ales ca aceasta alianta sau mai bine zis cei care au format-o, i-au adus acuzatii si jigniri grave de-a lungul competititie Survivor Romania 2021:"Saptamana asta a inceput cumva complicat. Am vazut ceva surprinzator ca s-au certat cei din echipa Fantastica." Enervat, Sebastian s-a refugiat in padure unde a declarat ca:"Nu accepta sa fiu  maturat cu mine pe aici..."

Sebastian Chitosca a fost pe buzele multor Faimosi eliminati de la Survivor Romania 2021 si nu multi au avut cuvinte de lauda la adresa lui. Pana si Razboinica Roxana Ghita nu a vorbit in termeni tocmai buni despre el asa cum nici Andreea Antonescu nu a putut sa aiba o parere buna despre fostul ei coechipier, mai ales dupa ce a facut-o imbarligatoare care asculta pe la colturi:" Nu mi-a plăcut de Sebastian, nu îmi plac oamenii răi, iar ca fotbalist eu n-am auzit în viața mea de el.

Nu îmi plac oamenii alunecoși."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa, cel mai mare conflict l-a avut cu Elena Marin in penultimul Consiliu de Eliminare unde si-a spus clar pozitia fata de ea si de ce nu o suporta.

Nici Roxana Nemes nu a avut prea multe cuvinte de lauda la adresa lui Sebastian, insa frumoasa blonda a incercat sa ii gaseasca scuze pentru comportamentul sau fata de colegi: "Din câte am înțeles, a avut parte de greutăți în viață..Uneori, când îi vedeai că fac încontinuu strategii..Chiar am și zis la un moment dat mă, dar nu obosești? Mai poți?! Iar faptul că am avut și cearta aia, faptul că el s-a luat de mine ca și cum câte încredere are el și că eu mă bat cu el la duel, că eu sunt proastă, că nu-mi dau
seamă că pot să plec acasă. Atunci i-am zis degeaba încerci să mă manipulezi pentru că poate tu ești obișnuit să faci lucrurile astea, dar eu mă prind repede. Îl simțeam că îi e teamă..Nu m-am supărat pe el, nu e un băiat rău, am avut discuții foarte faine cu el.. Ideea este că e un pic manipulator." 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.