Sebastian Chitoșcă, Survivor România 2021. Ce a ajuns să facă în prezent fostul concurent? Incredibil cu ce se ocupă după terminarea emisiunii

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 iul 2022, 16:40
Sebastian Chitoșcă, fost concurent la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Sebastian Chitoșcă, Survivor România 2021. S-a aflat ce a ajuns să facă în prezent fostul concurent din echipa Faimoșilor. Viața i s-a schimbat radical!

Sebastian Chitoșcă, Survivor România 2021. După experiența din Republica Dominicană, Sebastian Chitoșcă a luat o decizie radicală cu privire la activitatea sa din mediul online. Cu ce se ocupă Faimosul acum și ce proiect a început?

Sebastian Chitoșcă, Survivor România 2021. Ce face Faimosul după terminarea emisiunii?

Sebastian Chitoșcă, Survivor România 2021. A fost concurent în echipa Faimoșilor și a luptat pe traseele din Republica Dominicană visând la un loc în marea finală.

Deși a făcut eforturi pentru a ajunge cât mai departe în competiție, Sebastian Chitoșcă a fost eliminat în cele din urmă. După ce a revenit acasă și după terminarea emisiunii, Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021 a luat o decizie radicală. Având în vedere că participarea la această competiție i-a adus popularitate, Faimosul a hotărât să folosească acest lucru și să se implice mai mult în activitățile din online.
Astfel, Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021 și-a deschis un canal de YouTube după ce a părăsit competiția și este din ce în ce mai activ. Faimosul postează tot felul de vloguri prin care își dorește să intre în contact cu cei care l-au susținut și apreciat în perioada în care se afla în Republica Dominicană.

Sebastian Chitoșcă a dezvăluit că, în prezent, are în desfășurare un nou proiect prin care își dorește să aducă în fața oamenilor poveștile românilor care trăiesc departe de țară, mai exact în Germania.

„Ideea este să vă aducem vouă la cunoștință cum se trăiește în Germania, care este diferența între a rămâne în România și a fi în Germania.”, a spus Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021. 

Fostul concurent de la Survivor România 2021 este plecat de ani buni în Germania, acolo unde s-a stabilit alături de soția lui. Pentru că nu i-a fost deloc ușor și a trecut prin foarte multe momente grele, Sebastian Chitoșcă a decis că a venit momentul să le împărtășească omenilor tot ce a trăit, cu

bune și rele, dar și să le arate și alte povești ale unor români stabiliți în străinătate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021 a postat pe canalul său de YouTube și vloguri în care juca anumite jocuri, Faimosul fiind mai hotărât ca niciodată să devină cunoscut în mediul online, printre vloggeri.

Citeste si: Ce s-a intamplat de fapt cand Sebastian Chitosca a incalcat regulamentul la Survivor Romania 2021! Faimosul a dat detalii nestiute pana acum: "Nu imi place sa fur, dar conjunctura a facut in asa fel incat sa fac treaba aia"

Sebastian Chitoșcă, Survivor România 2021. De ce a fost eliminat Faimosul din competiție?

Sebastian Chitoșcă, Survivor România 2021. Faimosul a fost la un pas să intre în marea finală Survivor România 2021, însă a ratat șansa. Deși performanțele lui sportive au fost apreciate de restul concurenților, Sebastian Chitoșcă nu a primit suficiente voturi din partea publicului, astfel că a fost eliminat din competiție. Atât în timpul emisiunii, cât și după ce el a fost eliminat de la Survivor România 2021, Sebastian Chitoșcă a fost unul dintre cei mai mari susținători ai lui Zanni, concurentul care a câștigat Survivor România 2021. Pe cei doi îi leagă o frumoasă prietenie.

Citeste si: Alexandra Chitosca, sotia lui Sebastian Chitosca a pierdut o sarcina! Ce decizie a luat atunci Faimosul de la Survivor Romania 2021

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.