Sebastian Chitosca, taxat dur de fani: "Tu stai acasa si nevasta-ta baga munca la fabrica..." Cum a ajuns Faimosul de la Survivor Romania sa isi supere urmaritorii din online

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 iul 2022, 10:20
Sebastian Chitosca, taxat de fani pe Youtube
Sursa: Instagram

Sebastian Chitosca, unul dintre sustinatorii aprigi ai lui Zanni din timpul competitiei Survivor Romania 2021, a fost pus la zid de catre fanii de pe Youtube.

Sebastian Chitosca a fost unul dintre cei mai apreciati concurenti de la Survivor Romania 2021 remarcandu-se pe plan sportiv, dar si pentru faptul ca a fost cel mai aprig aparator al lui Zanni in drumul spre glorie. De cand competitia a luat sfarsit, Sebastian a plecat in Germania acolo unde este stabilit alaturi de familia sa, iar in momentul de fata se dedica vlogurilor pe Youtube deoarece are foarte multi sustinatori in mediul online care isi doresc sa il vada in continuare pe fostul fotbalist.

Sebastian Chitosca, pus la zid de catre fanii de pe Youtube

Cu toate acestea, nu multi sunt incantati de noua pasiune a fostului Faimos de la Survivor Romania 2021. Unii chiar il condamna pentru faptul ca el sta acasa si sotia lui este nevoita sa mearga la lucru. Unii, mai directi, i-au si scris in comentarii faptul ca ar trebui sa se apuce de ceva serios pentru ca banii acumulati pana acum in urma competitiei se vor termina.

Citeste si: Andrei Dascalu trece prin momente dificile: "Am niste probleme in familie si incerc sa..." Razboinicul de la Survivor Romania nu mai vrea sa auda de Roxana Ghita

"Chitoșcă, te știu de când erai la Steaua și mi-a plăcut de tine și la Survivor, dar sa îti trăiască familia, tu stai toată ziua acasă pe live-urile astea sau pe calculator și nevastă-ta baga munca la fabrica..

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pune mâna și fă-te antrenor personal, ceva legat de sport, de ce te pricepi tu mai bine și lasă prostiile astea…”

Termină cu prostiile bro și găsește-ți ceva de muncă, sau fă ceva în zona media dacă tot ești cunoscut acum. Banii de la Survivor se duc la un moment dat. Fii bărbat si vezi încotro o iei. Respect”.

Insa, au fost multi care l-au laudat si l-au apreciat pentru faptul ca ii gateste sotiei sale, Alexandra si o asteapta de la munca cu diverse preparate culinare.

In urma competitiei Survivor Romania 2021, Sebastian Chitosca a recunoscut ca a primit cateva oferte de munca in domeniul fotbalului in Germania, insa momentan se ocupa de vlogging vrand totodata sa impartaseasca internautilor povesti de viata ale romanilor stabiliti in Germania.