Sebastian Chitosca, un nou atac la adresa Elenei Marin! Ce i-a facut Faimosul imediat dupa Consiliul de Eliminare si cum a reactionat artista

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 08:30
Sebastian Chitosca si-ar fi dorit ca Elena Marin sa fie eliminata de la Survivor Romania 2021

Este tot mai clar ca unii Faimosi o vor pe Elena Marin eliminata de la Survivor Romania 2021 si unul dintre ei este chiar Sebastian Chitosca.

Sebastian Chitosca ar fi vrut ca Elena Marin sa fie eliminata din competitia Survivor Romania si nu ascunde acest lucru. Ba mai mult, in cadrul grupului restrans pe care l-a facut impreuna cu Ana Porgras si Zannidache, acesta a inceput sa o persifleze pe Faimoasa si sa ii imite discursul din cadrul Consiliului de Eliminare:" Eu am tinut minte altceva; sunt dansator profesionist si visele mele nu vreau sa se termine aici pentru ca vreau sa castig Survivor Romania 2021," a incercat Sebastian sa o imite pe Elena.

Sebastian Chitosca o ataca din nou pe Elena Marin

Citeste si: Survivor România 2021. Simona Hapciuc, internata de urgenta in spital. Verdictul medicilor, crunt! Ce a patit concurenta la scurt timp dupa ce a revenit in tara:"Am iesit sub semnatura..."

Faimoasa stie de rautatile celorlati concurenti si de jignirile care i se aduc aproape mereu, insa incearca sa nu le puna la suflet si mai mult si-a creat si o defensiva pentru ca ceilalti sa nu mai reuseasca sa o tulbure: "In primul rand

ma feresc pe mine si in al doilea rand, cand ei arunca cu noroi in mine, sunt stanca si valurile vin, la un moment dat marea s-ar putea sa se linisteasca si sa isi dea seama ca nu are cum sa loveasca in stanca asta si sa o darame, ea sta acolo neclintita si lupta pana la capat."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cat despre Zannidache, acesta nu putea trece neobservata eliminarea Majdei de care a spus ca ii pare rau ca a parasit competitia Survivor Romania pentru ca nu merita, insa Sebastian a concluzionat ca mai devreme sau mai tarziu Faimoasa tot ar fi plecat. Ceea ce il intriga, insa, pe Zannidache este afirmatia lui Jador cum ca Ana ar fi iubita lui si spune ca aceasta nu este decat o strategie pusa la punct de catre cantaret, insa el nu musca momeala, ci crede ca Ana pentru ca pe ea o vede mai afectata: "Ana nu este

iubita mea si nu a fost niciodata, eu nu am avut iubita niciodata. Viata mea este o comedie, o aventura, nu pot sama rezum doar la o iubita, a declarat Zanni. 

Ce spune Zannidache despre acuzatiile lui Jador

Citeste si: Survivor România 2021. IMAGINI CUMPLITE! Jador, scos in urlete din apa de catre medic! Concurentii si-au pus mainile in cap cand l-au vazut

In schimb, Ana s-a declarat suparata de cele afirmate de catre Jador, iar Zanni a incercat sa o linisteasca si sa spuna ca de fapt, Jador are o strategie bine pusa la punct si daca el tace, pe ea stie ca o afecteaza: "Avem o varsta, stim cat sa-l ignoram. Tu i-ai dat apa la moara, a vazut ca nu sar eu, macar sa sari tu si daca sari tu, macar sa zic si eu ceva...Eu

nu-l mai aud si nu fac pe desteptul, gen el ma deranjeaza, dar eu ma abtin. El zice special ce zice, Ana s-a simtit deranjata, de mine stie ca nu o sa-i raspund dar o vede pe Ana ca pica la din astea..."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.