Sebastian de la „Casa iubirii”, în lacrimi după cearta cu Roberta: „Nu mă simt bine, îmi este rău!”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 01 sep 2024, 09:29

Sebastian, de la „Casa iubirii”, în lacrimi după cearta cu Roberta

Sursa: sursă Kanal D

Sebastian de la „Casa Iubirii” a izbucnit în plâns după o ceartă aprinsă cu Roberta și i s-a făcut rău. Cum a reacționat Roberta?

În „Casa iubirii”, tensiunile încep să își spună cuvântul, iar acest lucru se vede din ce în ce mai des. Nici Sebastian cu Roberta nu au scăpat. Cei doi au avut parte de o ceartă, în urma căreia Roberta ar fi vrut să pună punct relației. Acest lucru l-a afectat pe Sebastian și nemaiputând să se abțină a izbucnit în plâns, ba chiar i s-a făcut rău, lucru care i-a panicat pe colegii săi de platou.

Roberta a vrut să pună punct relației după cearta cu Sebastian

Roberta și Sebastian au avut parte de o ceartă în cadrul emisiunii „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea, iar acest lucru l-a dărâmat pe concurent și a izbucnit în plâns. Despre Sebastian se știe că traversează o perioadă dificilă, mai ales că tatăl său a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar starea sa de sănătate nu este una tocmai bună.

Acest lucru îi afectează starea de spirit și deși încearcă să se controleze, cearta cu Roberta nu a mai putu fi evitată.

După schimbul de replici pe care cei doi l-au avut, Sebastian s-a ridicat de pe canapea și a plecat, mai ales că fix atunci a apărut și mesajul prin care era rugat să revină în casa băieților.

Vizibil nervoasă, Roberta i-a zis acestuia că nici măcar nu are bunul simț să o pupe înainte de a pleca, iar la final i-a zis că "Atunci se încheie aici tot, să

știi! OK!".

Citește și: Sebastian, hotărât să părăsească „Casa iubirii”, după o ceartă cu Roberta! Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți în episodul de sâmbătă, 31 august, din „Casa iubirii”, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Sebastian în lacrimi după cearta cu Roberta

La scurt timp, după cearta celor doi concurenți, Sebastian a izbucnit în lacrimi și chiar i s-a făcut rău.

„Nu sunt bine, frate!” le-a spus acesta colegilor săi și Robertei, care încercau să îl liniștească.

În acel timp și-a făcut simțită prezența și moderatorul emisiunii Andreea Mantea, care a decis să îl scoată pe Sebastian afară, la aer.

Întrebată de către băieți ce s-a întâmplat Roberta a precizat că: „Ne-am certat! M-am enervat eu că a venit cu același subiect și...i-am

zis că nici eu nu mai pot să le duc. Non-stop să fie nervos.”

Când s-a mai liniștit, concurentul, însoțit de Andreea Mantea, au revenit în platoul emisiunii, iar Sebastian a cerut să vorbească cu Roberta și să lămurească lucrurile.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

„Te-ai calmat?” l-a întrebat Roberta, în timp ce el zicea că nu mai poate. Prezentatoarea emisiunii a intervenit și i-a zis că ba da, mai poate. „Ascultă-mă puțin! Sebastian, te liniștești puțin? Ești tensionat din cauza lucrurilor din exterior? De ceea ce s-a întâmplat cu sora ta și cu tatăl tău?”, a întrebat Andreea.

„Și din exterior. Da, pot să spun că și din exterior. Mai mult de aici, pentru că cu ea trăiesc. Vreau să-mi fac ceva. Încerc să mă detașez de lucrurile din exterior, să le accept, pentru că nu am vrut eu să se întâmple așa. Nu îmi explic, nu știu. Nu pot să vă zic ceva. În momentul de față nu mai pot să zic nimica. Se adună. Nu ai cum frate, să ții atâta în tine.” A spus printre lacrimi Sebastian. Acesta a continuat către Roberta „Să vreau să stau cu tine și să mă vezi nervos și să îmi spui că nu simți să mă împaci. Când eu știu ce simt pentru tine, frate!”

Citește și: Robi și Virginia izbucnesc în lacrimi! Concurenta de la „Casa iubirii” este copleșită de certurile avute, iar fostul ei iubit regretă cum s-a purtat cu ea

„Îmi pare rău dacă te-am adus eu în starea asta.”  a spus vizibil afectată Roberta.

„Nu știu ce să fac cu viața mea ca să îți demonstrez că pe bune te iubesc.” A continuat Sebastian, în timp ce Roberta i-a replicat că: „Nimic! Pur și simplu așa cum și tu ai stările tale, așa le am și eu pe ale mele. Așa am simțit în momentul ăla să mă descarc, cum tu simți acum să te descarci. Nu am vrut să te aduc în starea asta.”

Sebastian a mai precizat și faptul că a ajuns să se certe în casă fără să își dea seama de ceea ce face și că are foarte multe momente în care încearcă să fie atent la anumite discuții din cadrul emisiunii, dar că nu se poate concentra. Andreea Mantea a încercat să îl încurajeze spunându-i că dacă o informație trece pe lângă el, asta nu înseamnă că este ceva grești.

Povestea lui Sebastian și a Robertei poate fi urmărită și susținută zilnic pe Kanal D și kanald.ro live.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.